kourdistoportocali.comPeopleHealthΣύσφιξη και ανόρθωση σε μπράτσα, μηρούς και γλουτούς χωρίς χειρουργείο

beauty / μη επεμβατικές θεραπείες

Σύσφιξη και ανόρθωση σε μπράτσα, μηρούς και γλουτούς χωρίς χειρουργείο

Η μικρή έως μέτρια χαλάρωση, μπορεί να αντιμετωπιστεί με μη επεμβατικές θεραπείες, όπως ραδιοσυχνότητες και νήματα

Ο υδράργυρος ανεβαίνει και τα ρούχα γίνονται όλο και πιο αποκαλυπτικά. Τα μπάνια έχουν ξεκινήσει και τα πιο δύσκολα και ευαίσθητα σημεία του σώματος, όπως το εσωτερικό μέρος των μηρών, τα γόνατα, τα μπράτσα και οι γλουτοί γίνονται βορά σχολιαστών, αν δεν είναι σφιχτά και στη θέση τους.

Αν, ωστόσο, έχει προηγηθεί απώλεια σωματικού βάρους, η χαλάρωση είναι εκεί και χαλάει τη διάθεση, καθώς η τελική εικόνα δεν είναι η επιθυμητή.

Όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, επιστημονικός συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (https://www.agaitanis.gr): «Τα καλά νέα είναι ότι στην περίπτωση, που η χαλάρωση είναι μικρή έως μέτρια, δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωσή της και μπορεί να αντιμετωπιστεί με μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι οι ραδιοσυχνότητες και τα νήματα».

Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Η μέθοδος σύσφιξης με την τεχνολογία, που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες, στα σημεία που χρειάζεται, είναι μία πολύ αποτελεσματική λύση.

Πώς γίνεται η εφαρμογή;

Με τη χρήση ειδικής κεφαλής διαχέεται στους ιστούς θερμότητα, με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνώνονται.

«Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνουμε παράλληλα βελτίωση της κυκλοφορίας», εξηγεί ο κύριος Γαϊτάνης.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς πιο αδύνατο, σμιλευμένο και καλλίγραμμο σώμα, με πιο απαλό και σφιχτό δέρμα. Βοηθάει στη λείανση και στη σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, αλλά και στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να προκαλέσει σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων.

Στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, στα μπράτσα και γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως χρειάζονται συνολικά 4-6 συνεδρίες, οι οποίες επαναλαμβάνονται περίπου κάθε μία εβδομάδα με δέκα μέρες.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά επέρχεται περισσότερη βελτίωση και κατά τους τρεις πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή.

Πόσο κοστίζει η κάθε συνεδρία;

Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τα σημεία, που θα γίνει η εφαρμογή.

Ανόρθωση με νήματα PDO

Τα νήματα PDO είναι κατάλληλη, μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και βοηθούν επιτυχώς στην ανόρθωση του δέρματος με φυσικό και με ασφαλή τρόπο.

Πώς τοποθετούνται;

Τα νήματα PDO είναι ράμματα πλήρως απορροφήσιμα, τοποθετούνται από τον γιατρό κάτω από το δέρμα, με λεπτή βελόνα, για να ανορθωθούν οι ιστοί του δέρματος.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

«Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος. Τα νήματα PDO βοηθούν στην ανόρθωση του δέρματος με φυσικό, όσο και με ασφαλή τρόπο», υπογραμμίζει ο πλαστικός χειρουργός.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο.

Στο σώμα μπορεί να ανορθώσουν:

 • την κοιλιά (κάτω, άνω και πλάγια)
 • το στήθος
 • το ντεκολτέ
 • τους μηρούς (μπροστά εσωτερικά, πίσω εσωτερικά)
 • τους γλουτούς
 • τα μπράτσα
 • τα γόνατα

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυνται;

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ήπια έως μέτρια χαλάρωση.

Πλεονεκτήματα θεραπείας:

 • σύντομη διάρκεια της εφαρμογής
 • δεν αφήνει τομές ή ουλές
 • δεν χρειάζεται νοσηλεία
 • το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια
 • το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές

«Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι απορροφήσιμα και αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό. Όταν αποδομούνται, βοηθούν τον ιστό ν’ αυτοεπιδιορθωθεί, στηρίζοντάς τον ταυτόχρονα, ώστε να ανορθωθεί και να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο ενάντια στην βαρύτητα», λέει ο ειδικός.

Πόσο κοστίζει η εφαρμογή;

Το κόστος ποικίλλει και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων, που θα χρησιμοποιηθούν, διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Πότε βλέπουμε αποτέλεσμα και πόσο διαρκεί;

Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε αρχικά ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ καθώς περνάει ο καιρός αυτό συνεχώς βελτιώνεται, με συνολική διάρκεια που υπολογίζεται περίπου στα δύο χρόνια.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

EKTAKTO> Kαι τώρα πλέον η Ισραηλινή κυβέρνηση στρέφει τις ελπίδες της στο κοκτέιλ αντισωμάτων Regeneron το οποίο θα λάβουν πρώτοι οι ανεμβολίαστοι ασθενείς
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Goldman Sachs> Τα 60 τρις της Κινέζικης αγοράς ακινήτων υπόσχονται ένα συναρπαστικό Παγκόσμιο Κραχ δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας
ΑΔΙΕΞΟΔΟ> Πάνω από 3 εκατ. επιλέξιμοι Ισραηλινοί πολίτες δεν έκαναν τη 3η δόση της Pfizer. Γιατί από τη 1η Οκτωβρίου οι ανεμβολίαστοι στη χώρα θα είναι περισσότεροι από τους εμβολιασθέντες
Η υποκρισία Τσίπρα και το ερώτημα τι μπορεί να ανήκει σε ένα κράτος με 400 δις χρέος με φόντο έναν πλανήτη με 320 τρις παγκόσμιο χρέος
Johns Hopkins> Στο 32,7% τo ποσοστό του παγκοσμίου εμβολιασμού, στο 28,6% στη Ρωσία. Θετικά νέα από τα φάρμακα remdesivir και Ronapreve
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, οι αθλιότητες για το 5G και τα 11 (από τα 100) αναπάντητα ερωτηματικά για την προέλευση της πανδημίας
BREAKING> O Albert Bourla συγχαίρει τον 12χρονο Gavin που έκανε δώρο γενεθλίων το εμβόλιο της Pfizer. Την ίδια στιγμή Γάλλος τενίστας αντίπαλος του Tσιτσιπά παρατάει τη καριέρα του εξαιτίας παρενεργειών του εμβολίου
Telegraph-ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ> Συνεργάτης των Fauci και Gates πάσχιζε με μανία να παρασκευάσει ιό σαν την Covid-19 ενώ ο Gates είχε προαναγγείλει την πανδημία με αυτά τα χαρακτηριστικά από το 2015!
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Γιατί οι διανομείς δεν πρέπει να πληρώνονται αλλά να πληρώνουν για την απόκτηση της εμπειρίας
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται