kourdistoportocali.comPeopleHealthΟι τρεις εβδομάδες που κάνουν την διαφορά στο σώμα σου

Πρωτεϊνικό διατροφικό πρόγραμμα Diet Tube

Οι τρεις εβδομάδες που κάνουν την διαφορά στο σώμα σου

Θα ξυπνήσει ο μεταβολισμός σας και θα πείτε γρήγορα αντίο στα παραπανήσια κιλά

Προσπαθείτε να χάσετε 5-6 κιλά και δεν μπορείτε να τα καταφέρετε; Ήρθε και στη χώρα μας το πρωτεϊνικό διατροφικό πρόγραμμα Diet Tube που θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό σας και θα πείτε γρήγορα αντίο στα παραπανήσια κιλά.

Τι είναι το Diet Tube και σε ποιους απευθύνεται;

“Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους, σε καθαρό λίπος, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά φυσικά και σε όσους έχουν λίγα περιττά κιλά υποστηρίζει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης ο οποίος εφαρμόζει αποκλειστικά την πρωτοποριακή μέθοδο αδυνατίσματος Diettube «Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο διατροφής με τα πρωτεϊνούχα σκευάσματα Diettube, οδηγεί σε απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα.

Μέσω ποιας διαδικασίας επιτυγχάνουμε αυτό το αποτέλεσμα;

Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για τις καθημερινές φυσιολογικές σωματικές και νοητικές του λειτουργίες.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κάποιος να ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα;

Πρόκειται για ένα διατροφικό πρωτόκολλο διάρκειας τριών εβδομάδων. Στο διάστημα αυτό ο ενδιαφερόμενος προσλαμβάνει το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα Diet Tube από το στόμα, διαλυμένο σε νερό, γάλα ή γιαούρτι, στα πλαίσια ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής απώλειας βάρους. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνεται έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής. Ενώ την τρίτη εβδομάδα αρχίζει σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα.

Ποιο είναι το πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου συγκριτικά με άλλες;

H απώλεια βάρους που επιτυγχάνεται συνίσταται αποκλειστικά σε περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα. Η λήψη της υψηλής ποιότητας εκλεπτυσμένων πρωτεϊνών από τα συμπληρώματα, σε συνδυασμό με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής προσφέρουν την ολική, μη χειρουργική αναδιαμόρφωση του σώματος.

Με αυτήν την μέθοδο εξασφαλίζουμε μεγάλη απώλεια βέρους σε σύντομο χρονικό διάστημα με ασφάλεια. Χάνεται αποκλειστικά λίπος χωρίς να επηρεαστεί η μυϊκή μάζα, και είναι ιδανική μέθοδος για την μείωση του λίπους που οφείλεται σε ορμονολογικές μεταβολές.

Mπορούμε να πούμε ότι είναι ένα πρόγραμμα για τον καθένα που θέλει να χάσει λίγα ή πολλά περισσότερα κιλά;

Ακριβώς, πρόκειται, για ένα διατροφικό πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο σε υπέρβαρους ή παχύσαρκους ασθενείς, όσο και σε άτομα με εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Εάν κάποιος δεν έχει ολοκληρώσει την απώλεια των κιλών σε 3 εβδομάδες;

Σ αυτήν την περίπτωση το πρόγραμμα των τριών εβδομάδων μπορεί να επαναληφθεί σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση του γιατρού.

Είναι ασφαλές αυτό το πρόγραμμα διατροφής;

Τα συμπληρώματα διατροφής Diet Tube είναι απόλυτα ασφαλή, πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.  και αποτελούνται από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Πρωτοφανής επίθεση του Γερμανού υπ. Εσωτερικών στην Ελλάδα
Προσοχή! Λεπτομέρειες για το πως μεταδίδεται ο ιός
Κ. Πρωθυπουργέ, τι νόημα έχει να καταστρέφονται επιχειρήσεις, ζωές, οικογένειες, όταν αρκεί ο γιος ενός Χατζηανεύθυνου που επιστρέφει από το Λονδίνο να μεταδώσει το θάνατο σε ολόκληρο νησί;
-Βρίσκομαι στη πρώτη γραμμή για να καλύψω αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός που βιώνει η γενιά μας και ο πλανήτης ολόκληρος…
O Coronavirus δεν είναι ο τυφώνας Katrina του Trump. Είναι το Βιετνάμ του
Ένας λάτρης της Ευρώπης αναδεικνύει τον καιροσκοπισμό της Μέρκελ
Oύτε Θεός, oύτε Πάπας. Μόνο θάνατος.
Ανταπόκριση γιατρού από τη Κόλαση της Νέας Υόρκης>Έχουμε εντολή να ασκήσουμε Ιατρική Πολέμου!
Το Ταμείο Μολυβιάτη και γιατί οι επιχειρηματίες-δωρητές θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα Προκοπίου
Blackstone>Ελάτε στην Ελλάδα που είναι μια όμορφη, Ασφαλής και Υγιής χώρα
Οι 3 δραπέτες της καραντίνας και τo πάρτυ που προκαλεί τρόμο στην Ικαρία
Έτοιμοι για Μεσογειακή Ένωση οι Macron, Sanchez, Conte, Mητσοτάκης;