kourdistoportocali.comPeopleHealthΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

προληπτικός έλεγχος υγείας

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας

Εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση στη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων

Όταν ελέγχεις προληπτικά την υγεία σου, νιώθεις healthUp!

 

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική δημιούργησε ένα νέο υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up το οποίο προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση  στη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής, τα εξειδικευμένα πακέτα healthUp καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο, για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Στελεχώνεται από άριστα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει για την πραγματοποίηση των ιατρικών ελέγχων. Για τη διενέργεια των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων το τμήμα Check-Up υποστηρίζεται από το Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και το Τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Το τμήμα φιλοξενείται σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο και διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και μοντέρνο ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η συνεχής ροή των επισκεπτών, για τη διενέργεια των εξετάσεων και τις επισκέψεις στις διάφορες ιατρικές ειδικότητες, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις.

Στον ίδιο χώρο βρίσκονται και τα Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής, γεγονός που διευκολύνει την άμεση συνεργασία διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων, εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας: θερμομέτρηση, χρήση μέσων ατομικής προστασίας, ανεξάρτητη είσοδος, αυστηρή τήρηση ραντεβού για αποφυγή του συνωστισμού και δυνατότητα ηλεκτρονικής ή ταχυδρομικής αποστολής των αποτελεσμάτων.

Προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας στο Τμήμα Check Up του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και δώστε ένα Up στην υγεία σας.

 

Δείτε εδώ όλα τα διαθέσιμα πακέτα healthUp:  http://bit.ly/IASO_checkups

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 – 15:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6383090 & 210 6383091

Email: checkup@iaso.gr

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Ο φονικός κορωνοϊός SARS (2002) και η μεγάλη εξαπάτηση της Κίνας. Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
EKTAKTO> Γιατρός του Λευκού Οίκου προειδοποιεί ότι ο Biden δεν στέκει στα καλά του και σύντομα θα παραιτηθεί ή θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση!