kourdistoportocali.comPeopleHealthΕπιτυχής επέμβαση στον παγκόσμιο πρωταθλητή Alberto Mina

Αιμορροΐδες

Επιτυχής επέμβαση στον παγκόσμιο πρωταθλητή Alberto Mina

Ο Alberto Mina χειρουργήθηκε με το ενδοσκοπικό σύστημα υπερήχων TRILOGY

Έτοιμος να κατακτήσει καινούργια μετάλλια είναι ο 32χρονος Alberto Mina, αήττητος αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών, μετά την επιτυχή υποβολή του σε χειρουργική θεραπεία αιμορροΐδων. Η επέμβαση, που διήρκησε μόλις 40 λεπτά, έλαβε χώρα τη Δευτέρα 01/02/2016 στο Ιατρικό Αθηνών Κλινική Περιστερίου, με απόλυτη επιτυχία , από τον Γενικό Χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Γ. Ξιάρχο, με τη μέθοδο TRILOGY (Ενδοσκοπικό Σύστημα Υπερήχων), η οποία εδώ και χρόνια εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες επιπλοκών.

Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UFC, o Alberto Mina ξεκίνησε να προπονείται στο BJJ & Judo στη γενέτειρα χώρα του, Βραζιλία, μόλις στην ηλικία των 5 ετών και έχει ήδη στη κατοχή του μαύρη ζώνη 3ου βαθμού στο BJJ και 2ου βαθμού στο Judo. Είναι πρωταθλητής Ευρώπης και δύο φορές πρωταθλητής Ασίας, ενώ διαμένει μόνιμα στο Χόνγκ Κόνγκ.

Για μια ακόμη φορά η επιτυχής αυτή επέμβαση αποδεικνύει ότι η ιατρική στη χώρα μας βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο σε πολλούς τομείς και προηγείται πολλών ανεπτυγμένων χωρών

«Ο Alberto Mina χειρουργήθηκε με το ενδοσκοπικό σύστημα υπερήχων TRILOGY όπως και εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι αθλητές, με εξαιρετικά αποτελέσματα, και μέσα στο επόμενο 15νθήμερο θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει πλήρως στις αθλητικές δραστηριότητές του», δήλωσε ο θεράπων ιατρός του “Soldier of God” Alberto Mina, Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής και Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου (www.axiarchos.gr).

To μοναδικό σύστημα ενδοσκοπικής θεραπείας της αιμορροιδικής νόσου (TRILOGY), είναι εγκατεστημένο μόνο στο Ιατρικό Περιστερίου και ο δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία περισσότερες από 3000 επεμβάσεις. Η αναγνώριση της κλινικής που διευθύνει στο Ιατρικό Περιστερίου, ως ένα πρωτοποριακό κέντρο ορθοπρωκτικής χειρουργικής ήταν και ο λόγος, που ο παγκόσμιος πρωταθλητής επέλεξε να ταξιδέψει στην πατρίδα μας και να χειρουργηθεί από τον δρ. Αναστάσιο Ξιάρχο.

Οι επεμβάσεις ενδοσκοπικής θεραπείας της αιμορροϊδικής νόσου, προσφέρουν ασφαλή και οριστική θεραπεία, καθώς και άμεση ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας, μεταξύ των οποίων ο πόνος, ο κνησμός και η αιμορραγία. Η συγκεκριμένη μέθοδος , αποκαθιστά την πρόπτωση των αιμορροΐδων χωρίς ακρωτηριασμό των ιστών, καθιστώντας την επέμβαση ανώδυνη και αναίμακτη, με άριστα αποτελέσματα.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

ΒΟΜΒΑ> Ξαφνικά κόπηκε το εμβόλιο της CureVac από την οποία οι Ευρωπαίοι είχαν παραγγείλει 500 εκατ. δόσεις!
ΕΚΤΑΚΤΟ> Ξαφνικά στο Ισραήλ, μέσα στο καλοκαίρι, θερίζουν οι ιογενείς λοιμώξεις σε ενήλικες και παιδιά!
Tρόμος από την “απάντηση” της Deutsche Bank στον Καθηγητή Βασιλακόπουλο του ΕΚΠΑ. Διαβάστε τι συνέβη
ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις στον πλανήτη. 4 ώρες Biden-Putin για τη προέλευση του ιού
ΕΚΤΑΚΤΟ> Αίφνης ο Fauci προαναγγέλει χάπια κατά της Covid-19. Σε λίγο θα μας πουν ότι αρκεί η βιταμίνη D, o ήλιος, η άσκηση και οι ρινικές πλύσεις με αλάτι Μεσολογγίου
Φοβερά νέα από το Ισραήλ. Σχεδόν 1 στους 4 από όσους νοσηλεύθηκαν με COVID-19 θα είχε σωθεί εάν δεν του έλειπε η βιταμίνη D!
Οι Έλληνες επιστήμονες S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, εμφανίζονται τον Ιανουάριο του 2020(!) να υπογράφουν μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού!
-H ζωή του 21χρονου γιου μου δεν θα είναι ποτέ ίδια μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Moderna λέει ο Timothy Harrington
Αγωνία για τη ζωή του Biden και των υπολοίπων ηγετών μετά τις εμφανίσεις τους στη Κορνουάλη
Αφού ως Επίτροπος της FDA ενέκρινε το εμβόλιο της Μoderna στη συνέχεια προσελήφθη ως στέλεχος της Moderna!
Τρεις παράξενες συμπτώσεις> Έκρηξη προπανίου στην Ελευσίνα, κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στις ΗΠΑ, έκρηξη σε αγωγό αερίου στην Κίνα
Κινέζος κατάσκοπος στα χέρια των ΗΠΑ το Βαθύ Λαρύγγι της Wuhan;