kourdistoportocali.comPeopleHealthΑνανεωθείτε μέχρι τις γιορτές με μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς

beauty

Ανανεωθείτε μέχρι τις γιορτές με μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς

Με ποιές μεθόδους θα αποκτήσουμε τη λαμπερή εμφάνιση που επιθυμούμε

Χαρίστε στο πρόσωπό σας την φροντίδα που έχει ανάγκη με τις πιο σύγχρονες μη επεμβατικές μεθόδους της αισθητικής ιατρικής και ξεχωρίστε στις γιορτινές σας εμφανίσεις.

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS (www.agaitanis.gr), για τα όσα χρειάζεται το πρόσωπο μας και μπορούμε μέχρι τις γιορτές να βελτιώσουμε, καθώς και τις μεθόδους με τις οποίες θα αποκτήσουμε τη λαμπερή εμφάνιση που επιθυμούμε.

health-mesotherapeia

Ενυδάτωση προσώπου με μεσοθεραπεία με υαλουρονικό
Μια από τις πρώτες στη λίστα σας είναι η ενυδάτωση με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, κατά την οποία μικρά τσιμπήματα με πολυβιταμινούχα σκευάσματα προσφέρουν άμεση ενυδάτωση, λάμψη και σφριγηλότητα, εντελώς ανώδυνα, με απόλυτη ασφάλεια. Για ακόμη πιο επείγουσες περιπτώσεις αφυδάτωσης μαζί με τη μεσοθεραπεία προτείνεται και η έγχυση υαλουρονικού οξέος, ενισχύοντας την υγεία της επιδερμίδας και βελτιώνοντας τις ρυτίδες γήρανσης, γεμίζοντάς τις. Εφαρμόζεται σε ειδική αραιωμένη μορφή που βοηθά στην τόνωση του δέρματος και διαρκεί 3-4 μήνες. Το υαλουρονικό οξύ κατέχει έναν σημαντικό ρόλο στο δέρμα, και λειτουργεί με την προσέλκυση και τη δέσμευση του νερού. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνει την ελαστικότητα και μπορεί να προσφέρει ένα πιο φρέσκο, νεανικό και λαμπερό πρόσωπο. Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία του μπορεί να βελτιωθεί με την τοποθέτηση μικρής ποσότητας του ενέσιμου υλικού αραιωμένου, με την μορφή μεσοθεραπείας, στα πιο επιφανειακά δερμικά στρώματα όπου υπάρχει ανάγκη για ενυδάτωση.

Ανάπλαση προσώπου, Αντιμετώπιση Πανάδων & δυσχρωμιών με Laser Pixel
Στην ανανέωση του προσώπου μπορούν να βοηθήσουν επίσης οι θεραπείες με λέιζερ. Τo pixel laser είναι ιδανικό για την ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος. Μπορεί ν’ αποκαταστήσει τις περιοχές που παρουσιάζουν ενδείξεις γήρανσης, να λειάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επίσης βελτιώνει σημαντικά ουλές από ακμή ή τραυματισμούς και δίνει μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη στο κουρασμένο πρόσωπο συνήθως μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Το pixel βασίζεται στην επιλεκτική καταστροφή του στόχου – αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος με εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά – με μικροακτίνες που εισχωρούν τμηματικά στην επιδερμίδα, επιταχύνοντας με τον τρόπο αυτό τη διαδικασία της επούλωσης. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν την ένδειξη προβλήματος. Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα. Η θεραπεία ανάπλασης δέρματος με το λέιζερ pixel δεν επιτρέπεται να εφαρμόζεται το καλοκαίρι λόγω της έντονης ηλιοφάνειας. Συνήθως συνιστώνται 2-3 συνεδρίες.

health botox

Διόρθωση Ρυτίδων με botox
Σβήνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), το μεσόφρυο και το μέτωπο. Με λεπτή βελόνα, το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν εγχύεται στα σημεία και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μέσα σε 7-15 μέρες φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Σε 6 μήνες περίπου μετά η βοτουλινική τοξίνη αρχίζει να «φεύγει» από τους μυς, ενώ αν δεν επαναληφθεί η διαδικασία, το δέρμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

Σύσφιξη προσώπου με ραδιοσυχνότητες (Accent Laser) ή με υπερήχους (Ultherapy)
Η εφαρμογή με το Ultherapy βασίζεται στον κρουστικό υπέρηχο που μεταβιβάζεται στο βάθος του δέρματος στοχευμένα, όσο βαθιά ή επιφανειακά επιθυμούμε – στα 2,5 χιλιοστά περίπου, ώστε να δημιουργεί ένα μικρό «έγκαυμα» στην επιφάνεια του δέρματος διεγείροντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέροντας σύσφιξη.
Η ενέργεια των υπέρηχων στοχεύει με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων της επιδερμίδας, στο γνωστό SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System): τη στιβάδα εκείνη που «τεντώνεται» σε ένα χειρουργικό face-lift.

Επίσης το Ultherapy αποτελεί την μοναδική συσκευή για το πρόσωπο που διαθέτει πιστοποίηση από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων). Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό lifting που προσφέρει άμεση σύσφιξη προσώπου με μια μόνο θεραπεία. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο ή σε μεμονωμένες περιοχές. Συσφίγγει το περίγραμμα και αντιμετωπίζει την χαλάρωση κάτω από το πηγούνι, στο λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ.

Η εφαρμογή με τις ραδιοσυχνότητες Accent προκαλεί θέρμανση των ιστών κάτω από το δέρμα και δρα με ομοιόμορφο τρόπο προσφέροντας σύσφιξη και παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη (αυτό που νιώθει κανείς είναι ελαφριά ζέστη). Μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε μεγάλες περιοχές, μέσα σε μία συνεδρία, καθώς εκτός από το πρόσωπο εφαρμόζεται και στο σώμα όπου χρειάζεται σύσφιξη. Χρειάζονται συνήθως 4-6 συνεδρίες για να υπάρξει αποτέλεσμα.

health-sisfiksi-nimata-pdo

Ανόρθωση δέρματος με νήματα PDO
Πρόκειται για μια μορφή ενέσιμου lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογένησης. Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος.
Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα του lift κολλαγόνου είναι η σύντομη διάρκεια της εφαρμογής, δεν αφήνει τομές ή ουλές, δεν χρειάζεται νοσηλεία, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια. Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές.

Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι απορροφήσιμα και αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό. Όταν αποδομούνται βοηθούν τον ιστό ν’ αυτοεπιδιορθωθεί, στηρίζοντάς τον ταυτόχρονα, ώστε ν’ ανορθωθεί και να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο ενάντια στην βαρύτητα.

Τα σημεία που μπορεί να γίνει η εφαρμογή είναι το οβάλ του προσώπου, ο λαιμός, οι περιοχές πλαγίως του ματιού ή κάτω από το μάτι. Ενώ στο σώμα μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά (κάτω, άνω και πλάγια), στο στήθος, στην περιοχή του ντεκολτέ. Στα πόδια στους μηρούς (μπροστά εσωτερικά, πίσω εσωτερικά), στους γλουτούς, καθώς και στα μπράτσα. Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα την περίπτωση.

Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ καθώς περνάει ο καιρός αυτό συνεχώς βελτιώνεται με συνολική διάρκεια που υπολογίζεται στα δύο χρόνια περίπου.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΤΑΚΤΟ> Μόλις στο 80% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών
Μάχη ζωής με τον ιό δίνουν γνωστός τραγουδιστής (ανεμβολίαστος) και πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκινήτου (εμβολιασθής). 35χρονος στη Κόρινθο πέθανε μετά το εμβόλιο