kourdistoportocali.comPeopleHealthΤο στοματικό σεξ ελαττώνει τις καθ’ έξιν αποβολές

πεοθηλασμός

Το στοματικό σεξ ελαττώνει τις καθ’ έξιν αποβολές

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥΣ

(Το στοματικό σεξ ελαττώνει τις καθ’ έξιν αποβολές: “oral sex is associated with reduced incidence of recurrent miscarriage”, Journal of Reproductive Immunology, Vol. 133, June 2019, p. 1-6”)

Άρα η αποκαλυπτική θέση του Μητροπολίτη Μόρφου πως το «ανώμαλο» σεξ που κάνουν στην εγκυμοσύνη οι άνθρωποι (υπονοεί φαντάζομαι όλα τα περίεργα, όπως τον πεοθηλασμό και το οθωμανικό που αρέσουν και στα δυο φύλα στη μεγάλη τους πλειοψηφία) στην διάρκεια της εγκυμοσύνης γεννά ομοφυλόφιλους, έχει βάση και ουσία και πιθανότατα να είναι και η μόνη εξήγηση πως γεννιέσαι ομοφυλόφιλος από ετεροφυλόφιλους γονείς.

Η άποψη του αγίου αυτού συνομιλητή με άλλους σοφούς αγίους επίσης, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι μπορεί να είναι η αιτία αυτής της ανωμαλίας των ανδρών να βγάζουν τα μάτια τους με άλλους άνδρες, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν ισχύει και για τις γυναίκες το ίδιο.

Επειδή μέχρι σήμερα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στο τι φταίει και ένα 10% του πληθυσμού κουβαλά αυτή την «ανωμαλία», θα πρότεινα να γίνει σοβαρή μελέτη για την πιθανότητα αυτή, γιατί μπορεί όντως η απόλαυση των ζευγαριών στην διάρκεια της εγκυμοσύνης να εγκυμονεί αυτή την μετάλλαξη του εμβρύου μέσα από μηχανισμούς μεταβολής των ορμονών της κυοφορούσας μήτρας.

Η αυτόματη αποβολή σε εγκύους, και ιδίως σε αυτές που το παρουσιάζουν συχνά είναι ένα σοβαρό και άλυτο μυστήριο (πλην εξαιρέσεων) για την επιστήμη αλλά και μια μεγάλη ταλαιπωρία για τις γυναίκες που έχουν αυτήν την ατυχία.

Μια λογική εξήγηση που θα αποδώσει τα εύσημα στη μεγάλη αυτή αποκάλυψη του αγίου της Μόρφου είναι πως πιθανότατα οι καθ’ έξιν αποβολές είναι αποτέλεσμα μιας φυσικής άμυνας της μητέρας να σκοτώνει τα έμβρυα που εγκυμονεί με αρσενικό που δεν τον θέλει για πατέρα του παιδιού της γιατί κατάλαβε πόσο μαλάκας είναι στην πορεία, ένα είδος εμετού όπως γίνεται και με το φαγητό που μας βαρυστομαχιάζει.

Η άλλη διανοητική σύλληψη του θρησκευτικού ηγέτη είναι πως τα ομοφυλόφιλα παιδιά γεννιούνται αν έχει προηγηθεί σεξ στην εγκυμοσύνη που η γυναίκα το απολαμβάνει, άρα η απόλαυση φταίει και όχι το σεξ εν γένει. Η απόλαυση άγιε πατέρα μετριέται με τον οργασμό και δυστυχώς οργασμόμετρο δεν υπάρχει ακόμα. Εμείς οι κοινοί θνητοί περίπου ξέρουμε πως οι μισές περίπου γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό και οι άλλες μισές δεν έχουν, άρα δεν το απολαμβάνουν,  άρα πρακτικά θα’ ναι πολύ δύσκολο οι εγκυμονούσες να γεννούν ανώμαλα παιδιά αφού η απόλαυση πάει περίπατο, άρα και η «ανωμαλία» αυτή θα εξαφανιζόταν στην διάρκεια των αιώνων. Αυτό δεν συμβαίνει γιατί οι άρρωστοι αυτοί αρσενοκοίτες αυξάνονται και πληθύνονται  ως κατσαρίδες, αναγκάζοντας τις γυναίκες να φωνάζουν «Δεν υπάρχουν άνδρες πια!»

Τώρα αγιότατε θα μιλήσουμε και για την έρευνα που μας λέει πως ο πεοθηλασμός βοήθησε τις γυναίκες που απέβαλαν καθ’ έξιν, δηλαδή συχνά και επίμονα. Αυτοί οι άθλιοι επιστήμονες αποκάλυψαν πως αυτή η συνήθεια των γυναικών να θηλάζουν τους φαλλούς και όχι τα παιδιά, βοηθά στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης πάθησης που λέγεται αποβολή και που τρελαίνει γυναίκες και γυναικολόγους.

Και η εξήγηση που δίνουν είναι πως οι γυναίκες παράγουν στο στοματικό βλεννογόνο ειδικά αντιγόνα  που σκοτώνουν τα «αντιπατρικά» αντισώματα, άρα βοηθούν την εγκυμοσύνη να ολοκληρώνεται και σταματούν τις αποβολές.

Τώρα φανταστείτε άγιε πατέρα να βγει επίσημη ανακοίνωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η άθλια αυτή πράξη να γίνει ρουτίνα για να αποφεύγονται τα δυσάρεστα των αποβολών… Ακόμα και εγώ που υπογράφω αυτό το άρθρο θα’ χα δυσκολία να συνταγογραφήσω όπως κάνω με τα αντιβιοτικα: Να γράφω δηλαδή πεοθηλασμούς ανά οκτάωρο σε συνταγολόγιο.

Λόγω τιμής, βοηθήστε να βγω από το δίλημμα να θέλω να βοηθήσω την γυναίκα που αποβάλλει και να ντρέπομαι να το γράψω… Ειλικρινώς πρέπει η θέση αυτής της έρευνας να αναθεωρηθεί και να τιμωρηθούν οι θρασύτατοι επιστήμονες εξ Αμερικής που τόλμησαν να την δημοσιεύσουν. Ακόμα και να αφοριστούν θα πρότεινα, με την επιφύλαξη πως δεν ξέρω αν θα μετανοήσουν οι άπιστοι αυτοί αλλοδαποί.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE