kourdistoportocali.comEconomyΣπουδαία δωρεά της COSMOTE ύψους €500.000 για τις επιχειρησιακές ανάγκες του ΓΕΕΘΑ στα σύνορα

COSMOTE

Σπουδαία δωρεά της COSMOTE ύψους €500.000 για τις επιχειρησιακές ανάγκες του ΓΕΕΘΑ στα σύνορα

Η δωρεά αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση από τον Ομιλο της προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων

Η COSMOTE, με στόχο να συνδράμει στο έργο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και το Λιμενικό Σώμα επιτηρούν και ενισχύουν τη φύλαξη των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας, προσφέρει στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) δωρεά ύψους 500.000 ευρώ, για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών.

Η δωρεά αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για την υποστήριξη των μέσων περιπολίας και των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και υλικών για την ενίσχυση των κωλυμάτων απαγόρευσης πρόσβασης, συνολικής αξίας 500.000 ευρώ. Το αντικείμενο της δωρεάς καθορίστηκε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που δημιουργούνται από τη διαρκή επιτήρηση των συνόρων.

Το συμφωνητικό για την αποδοχή της δωρεάς της COSMOTE, υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας», από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ.

Κατά την τελετή υπογραφής του συμφωνητικού, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε την COSMOTE και τον Όμιλο ΟΤΕ, τον κ. Μιχάλη Τσαμάζ που εκπροσώπησε σήμερα τον Όμιλο εδώ, δηλώνοντας ότι αισθανόμαστε ευτυχείς. Ο αγώνας των Ένοπλων Δυνάμεων συναντά υποστηρικτές από το επιχειρείν, ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικούς Ομίλους της χώρας, που δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, από τα Στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων, από την Στρατιωτική Ηγεσία και με την στήριξη τις Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου, προκειμένου να φέρουν σε πέρας και στο ακέραιο την αποστολή τους, όπως και κάνουν».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει το ύψιστο καθήκον της περιφρούρησης και της διασφάλισης των συνόρων της χώρας μας σε γη, θάλασσα και ουρανό. Στον Όμιλο ΟΤΕ θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια, βοηθώντας την άσκηση καθηκόντων στα ελληνικά σύνορα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και λόγω της πανδημίας. Εκ μέρους των εργαζομένων και της διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ, ευχαριστούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για το έργο που προσφέρουν. Εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της χώρας και φροντίζουν ώστε να νιώθουμε όλοι ασφαλείς».

Μέσα από συνεχείς πρωτοβουλίες και δράσεις για τη στήριξη της κοινωνίας και των πολιτών, του έργου της πολιτείας και την ανάπτυξη της χώρας, όραμα του Ομίλου ΟΤΕ είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Περισσότερα για τις δράσεις του Ομίλου, στον Ενιαίο Απολογισµό Βιώσιµης Ανάπτυξης 2019.

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

Η στάση επιθετικής αναμονής του Κυριάκου σώζει τους Έλληνες. Τι πραγματικά συμβαίνει στο Ισραήλ
-Ο βιαστής μου, Αριστείδης Αδαμόπουλος
O Trump ακόμα και τώρα πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα
Έρευνα-σοκ από το Λέστερ> 1 στους 8 ασθενείς πεθαίνει εντός 140 ημερών μετά την ανάρρωση
Σοκάρει το Forbes>Πάνω από τους μισούς γιατρούς και πυροσβέστες των ΗΠΑ αρνούνται να εμβολιασθούν
Κακλαμανάκης> Έχουν απειλήσει τη ζωή μου από την ομοσπονδία- Γνώριζα για τον βιασμό
-Ελένη, δεν μας είπες τελικά «πόσο πάει;»
Καλπάζουν τα κρούσματα στο Ισραήλ παρά τον εμβολιασμό και δήλωση-βόμβα Φάουτσι
Αύξηση 12 φορές της ποσότητας των αντισωμάτων του έχει από σήμερα ο Πρωθυπουργός
Αntony Blinken>Φανατικός των Beatles, των U2 και προβεβλημένος Εβραίος στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Hacienda sex club>Kραυγή αγωνίας από τα μέλη των club περιστασιακού και ομαδικού SEX
Γερμανική υποταγή στην τουρκική αλαζονεία> Ο Τσαβούσογλου απείλησε ξανά με πόλεμο