kourdistoportocali.comEconomyReal Consulting> Προχωρά στην Ελληνικοποίηση δύο λύσεων της Microsoft

Real Consulting

Real Consulting> Προχωρά στην Ελληνικοποίηση δύο λύσεων της Microsoft

Eνσωματώνουν τις απαραίτητες φορολογικές και λογιστικές λειτουργίες και τις βέλτιστες πρακτικές

Μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή επιχειρησιακών λύσεων  Microsoft Dynamics, η Microsoft ανέθεσε στην Real Consulting την Ελληνικοποίηση των λύσεων Microsoft Dynamics 365 Finance και Dynamics 365 Supply Chain Management.  Η ανάθεση  έγινε στο πλαίσιο διαγωνισμού που προκήρυξε η Microsoft, τον Ιούνιο του 2020, επιβραβεύοντας την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, τη γνώση και την εξειδίκευση στελεχών της Real Consulting καθώς και την μακρά συνεργασία των δύο εταιρειών.

Η ελληνικοποίηση  των λύσεων  Microsoft Dynamics 365 Finance και Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management και η διαρκής συμμόρφωση αυτών με το ελληνικό κανονιστικό πλαίσιο, αποτελεί ένα απαιτητικό εγχείρημα για το οποίο η πιστοποιημένη από την Microsoft ομάδα της Real Consulting συνεργάστηκε στενά με τις ομάδες της Microsoft. Στόχος της συνεργασίας ήταν η μέγιστη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων του συστήματος καθώς και του βέλτιστου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της λύσης.

Οι εκδόσεις των προϊόντων που είναι ήδη διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά, ενσωματώνουν τις απαραίτητες φορολογικές και λογιστικές λειτουργίες και τις βέλτιστες πρακτικές, προκειμένου να ανταποκρίνονται στα Ελληνικά και Κυπριακά δεδομένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Η διάθεση των λύσεων Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management αποτελεί ορόσημο για την Ελληνική αγορά καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να χρησιμοποιήσουν σήμερα την κορυφαία τεχνολογία και το business cloud της Microsoft για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η κα. Διονυσία Καρατζά, COO  της Real Consulting, δήλωσε «Διανύουμε μια εποχή όπου οι επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν σημαντικές προκλήσεις και να ετοιμαστούν εγκαίρως για τις αλλαγές και την δυναμική του αύριο. Σε μια τέτοια συγκυρία η δυνατότητα αξιοποίησης προσιτών, αξιόπιστων και παράλληλα κορυφαίων και καινοτόμων  λύσεων αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας στην κρίσιμη πορεία ψηφιακής ανάπτυξης και ωριμότητας των εταιρειών.  Είμαστε περήφανοι για την έμπρακτη εμπιστοσύνη της Microsoft στην εταιρεία και τα στελέχη μας και πραγματικά ενθουσιασμένοι με την προσθήκη των προϊόντων Microsoft Dynamics D365 στις λύσεις που προσφέρουμε.

Από την πλευρά της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών συμπλήρωσε «Το Microsoft Dynamics 365 Finance και Dynamics 365 Supply Chain Management αντανακλά τη δέσμευση της Microsoft στην παροχή εξειδικευμένων προϊόντων, αποτελώντας έναν κορυφαίο σύμμαχο ERP σε μία εποχή που ανοίγει νέους ορίζοντες σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και επιχειρησιακού εκσυγχρονισμού. Η στρατηγική μας συνεργασία με την Real Consulting, καταξιωμένο συνεργάτη μας σε θέματα ERP και επιχειρησιακών εφαρμογών,  για την ελληνικοποίηση του Microsoft Dynamics 365 αποτυπώνει την εμπιστοσύνη μας   και επισφραγίζει το κοινό μας όραμα. Η άριστη σύμπραξή μας στην ελληνικοποίηση του Microsoft Dynamics 365 ανοίγει το δρόμο στην επιτυχή υλοποίηση μελλοντικών projects για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων».

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

Όταν ο Κουφοντίνας προσέφερε ένα κουτί γλυκά στον Χρήστο Μάτη και μετά τον πυροβόλησε
Όταν ο αρχηγός είχε αποκαλέσει άνθρωπο των Μυστικών Υπηρεσιών τον Κουφοντίνα
Ο Λιγνάδης ανάμεσα στους 100 πιο “Επιδραστικούς” Έλληνες!
Στα άδυτα του Λιγνάδη
Η Θάτσερ δεν έκανε πίσω με τον Μπόμπι Σαντς και είχε και τον κόσμο με το μέρος της
Πως ο Κουφοντίνας εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Χρήστο Μάτη αφού πρώτα τον κέρασε γλυκά
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 17Ν για Μπακογιάννη>Tι έγραφε ο Κουφοντίνας για Πειραική-Πατραική, Χαλυβουργική και Λάρκο
Αφού καταδικάστηκε για δωροδοκία τώρα κάνει πόλεμο στο γήπεδο της ΑΕΚ
Ο βιαστής, λαμπρός νέος, με τη βοήθεια του κόμματος διοριζόταν σε θέσεις-κλειδιά
ΕΚΤΑΚΤΟ>Αυξάνονται εκ νέου τα κρούσματα σε ΗΠΑ και Ισραήλ
Πρωτοφανές πανευρωπαϊκό μπάχαλο με το εμβόλιο της Astrazeneca> Και για τους 65+ λένε τώρα
7 βόμβες, 227 τόνων στη Συρία, το πρώτο ηχηρό μήνυμα Joe Biden σε Putin