kourdistoportocali.comEconomyΜεγάλη μπάλα από τα στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας

Μην το χάσεις!

Μεγάλη μπάλα από τα στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας

Κίνηση-ματ στη καρδιά της συμπρωτεύουσας του φραπέ, του Κανάκη και του Αρναούτογλου

Eντυπωσιακό παιγνίδι από τον κ. Μιχάλη Σάλλα και τα επιτελικά στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας με φόντο τον άγριο ξυλοδαρμό των μετοχών των συστημικών τραπεζών στο Χρηματιστήριο.  Ο κ. Σάλλας  και τα έμπειρα στελέχη της Παγκρήτιας τράπεζας πέτυχαν κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την τράπεζα, κάτι που καταδεικνύει και την σπουδαία στόμφα των στελεχών της τράπεζας.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Ενώ η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική “πολιτισμένη” χώρα του πλανήτη της οποίας οι τράπεζες βρίσκονται σε capital controls (τι ντροπή-το λιγότερο) τα στελέχη της Παγκρήτιας έκαναν μια ενδελεχή έρευνα αγοράς στην κοσμοπολίτικη συμπρωτεύουσα η οποία έχει για σύμβολά της τον φραπέ, τον Κανάκη, τον Αρναούτογλου, τον Ανθιμο, τον Ψωμιάδη και τον Κώστα Καραμανλή τον εργατικό.

Επρόκειτο για μία έρευνα στην αγορά του real estate που θα την ζήλευαν ακόμη και τα κορυφαία μεσιτικά γραφεία της ενδοχώρας με ξακουστά ονόματα όπως “καμμένη γη real estate”, “Mπάμπης, ο χορτολιβαδικός real estate”, “Σούλα, η σπιτόγατα real estate”, “Μήτσος, ο ανοιχτομάτης real estate”.

Κι ενώ ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας επέστρεφε μαζί με τον Κυριάκο μετά από πολλά πέτρινα χρόνια στο μπαφοΜέγαρο Μαξίμου, η διοίκηση της Παγκρήτιας Τράπεζας πλησίαζε όλο και πιο κοντά στο στόχο της.

Επειδή όποιος πιστεύει στό όνειρό του στο τέλος καταφέρνει να του δώσει σάρκα και οστά έτσι και τα στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας που όλο αυτό το διάστημα παίζουν ένα εντυπωσιακό τσούκου-τσούκου μπολ εκτός μικρής περιοχής, αυτή τη φορά κατάφεραν και μπήκαν στην καρδιά της αγοράς!

Η επιμονή, η οργανωτικότητα, η μεθοδικότητα ανταμείφθησαν: Tα στελέχη της Παγκρήτιας κατάφεραν και βρήκαν ένα ξενοίκιαστο επαγγελματικό χώρο επί της οδού Πολυτεχνείου 27-29 στη λεβεντοκαρδιά της Θεσσαλονίκης. Εδώ στεγάζεται πλέον το κατάστημα της Παγκρήτιας που βρισκόταν επί της οδού Μητροπόλεως 17 που παρότι Μητροπόλεως ήταν κάπως απόκεντρο.

Μάλιστα για την κίνηση-ματ της Παγκρήτιας Τράπεζας εξεδόθη και σχετικό πανηγυρικό δελτίο τύπου από την Τράπεζα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μεταφορά του καταστήματος σε μια περιοχή της πόλης ιδιαιτέρως κεντρική καταγράφει την πρόθεση της Τράπεζας για πιο άμεση εξυπηρέτηση τόσο των ιδιωτών όσο και των μικρών και μεγαλύτερων επιχειρήσεων.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια πόλη με μεγάλη επιχειρηματική και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, μια ιδιαιτέρως σημαντική αγορά.

Η Τράπεζα με λύσεις προηγμένης τραπεζικής σε ό,τι αφορά τις χρηματοδοτήσεις αλλά και με αποδόσεις ικανοποιητικές σε ό,τι αφορά τα επενδυτικά και καταθετικά προϊόντα απευθύνεται στον ιδιώτη και μικρομεσαίο επιχειρηματία και προσδοκά να στηρίξει τη δραστηριότητά του.

Καλές δουλειές…

O πρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας Νίκος Μυρτάκης και ο πρόεδρος της Lyktos Μιχάλης Σάλλας

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

Στο Κανάλι της Βουλής το κέρατο της χρονιάς!
O Θάνος Τζήμερος δίνει μερικές καλές ιδέες για το ποιοι πρέπει να απολυθούν άμεσα από το Δημόσιο
Γέμισε η Αθήνα με αποτυχημένους baristas που υποδύονται στους ψυχοθεραπευτές
Aπό το Νοσοκομείο των Βετεράνων του Αμερικανικού Στρατού στο ΚΕΘΕΑ
Ας αφήσουμε επιτέλους ήσυχο τον Κωνσταντίνο Φρουζή σε ένα κράτος που περισσεύουν οι Φωτόπουλοι και οι Ρίζοι Ρίζοι
Kαταιγίδα στις αγορές βλέπουν οι δισεκατομμυριούχοι
O τζιχαντιστής του Έβρου
H Mαρέβα, η τελευταία ελπίδα των μικρών επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών
Κινέζικες μπίζνες και γεωπολιτική
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι το μεγαλύτερο site στην Ελλάδα σε απευθείας αναγνώστες σύμφωνα με την SimilarWeb
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
O Πολυνήσιος Παπαθεμελής συνέλαβε δισεκατομμυριούχο με την κατηγορία ότι καλλιεργούσε κάνναβη στο ιδιωτικό του νησί