kourdistoportocali.comEconomyΜεγάλη μπάλα από τα στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας

Μην το χάσεις!

Μεγάλη μπάλα από τα στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας

Κίνηση-ματ στη καρδιά της συμπρωτεύουσας του φραπέ, του Κανάκη και του Αρναούτογλου

Eντυπωσιακό παιγνίδι από τον κ. Μιχάλη Σάλλα και τα επιτελικά στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας με φόντο τον άγριο ξυλοδαρμό των μετοχών των συστημικών τραπεζών στο Χρηματιστήριο.  Ο κ. Σάλλας  και τα έμπειρα στελέχη της Παγκρήτιας τράπεζας πέτυχαν κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την τράπεζα, κάτι που καταδεικνύει και την σπουδαία στόμφα των στελεχών της τράπεζας.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Ενώ η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική “πολιτισμένη” χώρα του πλανήτη της οποίας οι τράπεζες βρίσκονται σε capital controls (τι ντροπή-το λιγότερο) τα στελέχη της Παγκρήτιας έκαναν μια ενδελεχή έρευνα αγοράς στην κοσμοπολίτικη συμπρωτεύουσα η οποία έχει για σύμβολά της τον φραπέ, τον Κανάκη, τον Αρναούτογλου, τον Ανθιμο, τον Ψωμιάδη και τον Κώστα Καραμανλή τον εργατικό.

Επρόκειτο για μία έρευνα στην αγορά του real estate που θα την ζήλευαν ακόμη και τα κορυφαία μεσιτικά γραφεία της ενδοχώρας με ξακουστά ονόματα όπως “καμμένη γη real estate”, “Mπάμπης, ο χορτολιβαδικός real estate”, “Σούλα, η σπιτόγατα real estate”, “Μήτσος, ο ανοιχτομάτης real estate”.

Κι ενώ ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας επέστρεφε μαζί με τον Κυριάκο μετά από πολλά πέτρινα χρόνια στο μπαφοΜέγαρο Μαξίμου, η διοίκηση της Παγκρήτιας Τράπεζας πλησίαζε όλο και πιο κοντά στο στόχο της.

Επειδή όποιος πιστεύει στό όνειρό του στο τέλος καταφέρνει να του δώσει σάρκα και οστά έτσι και τα στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας που όλο αυτό το διάστημα παίζουν ένα εντυπωσιακό τσούκου-τσούκου μπολ εκτός μικρής περιοχής, αυτή τη φορά κατάφεραν και μπήκαν στην καρδιά της αγοράς!

Η επιμονή, η οργανωτικότητα, η μεθοδικότητα ανταμείφθησαν: Tα στελέχη της Παγκρήτιας κατάφεραν και βρήκαν ένα ξενοίκιαστο επαγγελματικό χώρο επί της οδού Πολυτεχνείου 27-29 στη λεβεντοκαρδιά της Θεσσαλονίκης. Εδώ στεγάζεται πλέον το κατάστημα της Παγκρήτιας που βρισκόταν επί της οδού Μητροπόλεως 17 που παρότι Μητροπόλεως ήταν κάπως απόκεντρο.

Μάλιστα για την κίνηση-ματ της Παγκρήτιας Τράπεζας εξεδόθη και σχετικό πανηγυρικό δελτίο τύπου από την Τράπεζα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μεταφορά του καταστήματος σε μια περιοχή της πόλης ιδιαιτέρως κεντρική καταγράφει την πρόθεση της Τράπεζας για πιο άμεση εξυπηρέτηση τόσο των ιδιωτών όσο και των μικρών και μεγαλύτερων επιχειρήσεων.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια πόλη με μεγάλη επιχειρηματική και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, μια ιδιαιτέρως σημαντική αγορά.

Η Τράπεζα με λύσεις προηγμένης τραπεζικής σε ό,τι αφορά τις χρηματοδοτήσεις αλλά και με αποδόσεις ικανοποιητικές σε ό,τι αφορά τα επενδυτικά και καταθετικά προϊόντα απευθύνεται στον ιδιώτη και μικρομεσαίο επιχειρηματία και προσδοκά να στηρίξει τη δραστηριότητά του.

Καλές δουλειές…

O πρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας Νίκος Μυρτάκης και ο πρόεδρος της Lyktos Μιχάλης Σάλλας

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

Μύκονος, βαν, πειρατές και κουμανταδόροι
Μυστήριο με τον θάνατο Ιταλού μάνατζερ στην Αντίπαρο. “Καταραμένο” το ελληνικό καλοκαίρι 2019;
Αυτοκράτορας των boutique hotels και με τη βούλα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού
Η Ελλάδα δίχως αυτόν δείχνει πιο πολιτισμένη, πιο σοβαρή, πιο ήρεμη
Ο Ηρωας Ελευθέριος Χανδρινός που βύθισε 2 τουρκικά αντιτορπιλικά και κατέρριψε 3 μαχητικά
Eβαλε 9 φωτιές στην Εύβοια επειδή τον κορόιδευε η σερβιτόρα στο καφενείο!
Θρίλερ με τον Γιώργο Ζαββό, τα κόκκινα δάνεια και το σχέδιο για συγκυβέρνηση με Τσίπρα
Τέτοιες ημέρες εξομολογούνται οι μοναχικοί και οι ρέμπελοι…
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά πάντα, πάντα θα ‘ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει
Η Four Seasons καρατομεί τα στελέχη που η ίδια επέλεξε στον Αστέρα
Μια γοητευτική νέα γυναίκα στον άγριο κόσμο του Ποινικού Δικαίου
Έξαψη και αισθησιασμός με τα καινούρια μαγιό της Triffid