kourdistoportocali.comEconomyΗ Eurolife FFH αναβαθμίζει την υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης κατοικίας

Eurolife FFH

Η Eurolife FFH αναβαθμίζει την υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης κατοικίας

Αναπροσαρμόζοντας το όριο του κόστους αποκατάστασης για ζημιές κατοικιών σε 10.000 ευρώ

Μία από τις κύριες δεσμεύσεις της Eurolife FFH είναι να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στους ασφαλισμένους της, προκειμένου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και τις επιδιώξεις τους. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία προχωρά σε μια σημαντική αναβάθμιση της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης κατοικίας, αναπροσαρμόζοντας το όριο του κόστους αποκατάστασης για ζημιές κατοικιών από 3.000 σε 10.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται ως «απάντηση» στην πολύ θετική ανταπόκριση των ασφαλισμένων της Eurolife FFH κατά το πρώτο εξάμηνο εφαρμογής της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης, προσφέροντάς τους ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για την αντιμετώπιση απρόοπτου συμβάντος.

Για τη Eurolife FFH, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι να διευκολύνει κάθε άνθρωπο που την έχει εμπιστευθεί και να βρίσκεται δίπλα του όποια στιγμή τη χρειαστεί.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για «τέσσερις μήνες δωρεάν» στα νέα συμβόλαια ασφάλισης κατοικίας, η εταιρεία προχωρά σε μία ακόμα ουσιαστική παροχή, αποδεικνύοντας ότι οι ασφαλισμένοι της είναι στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της και σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη ασφάλιση, που με βάση και τα πρόσφατα φυσικά φαινόμενα δείχνει πιο επίκαιρη από ποτέ. Με την αναβαθμισμένη υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης σε ζημιές κατοικιών, η Eurolife FFH επιταχύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία και το χρόνο αποζημίωσης προς όφελος των πελατών της.

Οι παροχές της συγκεκριμένης υπηρεσίας παραμένουν οι ίδιες: η καταχώρηση της αναγγελίας γίνεται την ίδια ημέρα της παραλαβής και η τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκάστοτε ασφαλισμένο γίνεται αυθημερόν, ενημερώνοντας τους δικαιούχους για τις καλύψεις, τις απαλλαγές, τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης και τα έγγραφα που θα πρέπει να επιδείξουν στον πραγματογνώμονα. Επιπροσθέτως, η δυνατότητα απευθείας συμφωνίας μεταξύ του ασφαλισμένου και του πραγματογνώμονα δίνεται από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, ώστε την αμέσως επόμενη ημέρα να μπορέσει ο πραγματογνώμονας να στείλει την εντολή στην εταιρεία με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ασφαλισμένου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημίωσης.

Με την αναβάθμιση της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης και της σημαντικής αναπροσαρμογής του ορίου σε 10.000 ευρώ, η Eurolife FFH επιβεβαιώνει ότι αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και εξελίσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, ώστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους άμεσα και με αποτελεσματικότητα.

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

Ο Κυριάκος δεν είχε άλλη επιλογή. Ο Παναγιώτης Κελεσίδης δεν θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ. Ίσως κάτι παραπάνω…
Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού Κόσμου
Παιγνίδι με τη φωτιά και ανασφάλεια στους επενδυτές των Χρηματιστηρίων προκαλούν πλέον οι ανακολουθίες των επικεφαλής των εταιριών που παράγουν τα εμβόλια κατά της COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Δύο πλήρως εμβολιασθέντες γιατροί του Ιατρικού Κέντρου Sheba βρέθηκαν θετικοί στην Omicron. Έχουν ήπια συμπτώματα, δεν χρειάσθηκαν ιατρική φροντίδα
Omicron> Η εικόνα στη Νότιο Αφρική
Πολύ ζοχαδιασμένη αυτή η μετάλλαξη Omicron η οποία από αδιάφορη με ελαφρά συμπτώματα έγινε sexbomb τρόμου
Χριστούγεννα με Omicron στη Νέα Υόρκη;> Νέα έξαρση κρουσμάτων Covid, η υψηλότερη από τον Απρίλιο
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, παρότι διπλά εμβολιασμένος
Mαργαρίτα Ζήκου, ετών 48, υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων με το ΚΙΝΑΛ. Έφυγε ξαφνικά…
Βill Gates και Yuval Harari διαψεύδουν τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο. Η καλύτερη επένδυση και οι ψεκασμένοι
Ξαφνικά ο Ιndependent και το Νewsweek δίνουν βήμα σε μία δυστοπική θεωρία συνωμοσίας για τον Covid-19 και έναν νέο ιό που ετοιμάζεται!
Παπαλεξόπουλος> Η ευημερία μας εξαρτάται από την αναβάθμιση της συλλογικής μας ικανότητας να  καινοτομούμε