kourdistoportocali.comPeopleTastelandEconomyΓιαούρτι και Ελαιόλαδο> “Ποιος είναι το Αφεντικό;- Η Μάρκα του Καταναλωτή”

ΑΒ Βασιλόπουλος

Γιαούρτι και Ελαιόλαδο> “Ποιος είναι το Αφεντικό;- Η Μάρκα του Καταναλωτή”

Μετά το γάλα, ήρθαν στα ΑΒ και είναι ακριβώς όπως τα επέλεξαν οι καταναλωτές

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζουμε την καινοτόμα συνεταιριστική πρωτοβουλία “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”* και τα προϊόντα που οι ίδιοι οι καταναλωτές διαμόρφωσαν ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, γιατί θέλουμε να είμαστε σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών, αλλά και των πελατών μας, δημιουργώντας αξία για αυτούς, με στόχο να έχουν πάντα αυτό που χρειάζονται και επιθυμούν. Έτσι, μετά το φρέσκο γάλα σε δυο κωδικούς, πλήρες και ελαφρύ, σειρά έχουν το γιαούρτι και το ελαιόλαδο. 

Για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις 100% ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, στα ΑΒ θα βρεις στραγγιστό γιαούρτι 2% και 10%. Γιαούρτι από τοπικές φάρμες με ελεγχόμενες πρακτικές ευζωίας, και με τη διατροφή των αγελάδων να είναι πλούσια σε Ω3 και πρωτεΐνες.

Αλλά και για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις 100% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπορείς, πλέον, να ανακαλύψεις δυο νέους κωδικούς, εξαιρετικό παρθένο και βιολογικό εξαιρετικό παρθένο. Ελαιόλαδο πολυποικιλιακό, από ελληνικούς παραδοσιακούς ελαιώνες, με βασικές ποικιλίες την Κορωνέικη και τη Μεγαρίτικη.

Και πάντα με την “υπογραφή” των καταναλωτών, τη δική σου υπογραφή! Και βέβαια, όπως σε κάθε προϊόν της πρωτοβουλίας “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”, η τιμή τους έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταμείβει δίκαια τον παραγωγό!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, φέραμε πρώτοι στα καταστήματά μας τα προϊόντα της πρωτοβουλίας “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”, προϊόντα που διαμορφώνονται με βάση κριτήρια που επιλέγουν οι ίδιοι οι καταναλωτές και αφορούν στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη, την εκπαίδευση, τη δεοντολογία, το σεβασμό στο περιβάλλον και τις καλές πρακτικές, τη δέσμευση και την ευθύνη. Προϊόντα για τα οποία οι καταναλωτές γίνονται οι “πρωταγωνιστές” και συμμετέχουν στο ταξίδι της δημιουργίας τους, από την παραγωγή έως το ράφι. Προϊόντα διαλεχτά, από την ελληνική γη, που κάνουν τη διαφορά και αποδεικνύουν έμπρακτα τη φροντίδα μας στον τόπο μας και τους Έλληνες παραγωγούς μας.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι.

Και είναι ωραίο να απολαμβάνεις ελληνικά προϊόντα με τη “δική σου υπογραφή”.

*Η πρωτοβουλία “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή” βασίζεται στο πιο επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων 30 ετών στην Γαλλία “Cest qui le patron?! – La Marque du Consommateur”, χάρη στο οποίο επιβιώνουν περισσότερες από 4.000 οικογένειες παραγωγών, ενώ υποστηρίζεται από 16.200.000 καταναλωτές (στοιχεία Nielsen). Μετά τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία, η Ελλάδα είναι η 4η χώρα που αναπτύσσει το μοντέλο, ενώ ακόμη 6 χώρες ακολουθούν (Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Μαρόκο, ΗΠΑ).

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία, θα βρείτε στο σύνδεσμο: www.imarkatoukatanaloti.gr ή τηλεφωνικά: 213 0315471.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της πρωτοβουλίας “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή” στα ΑΒ δείτε εδώ.

Μάθετε για τη διαχρονική στήριξη της ΑΒ Βασιλόπουλος προς τους Έλληνες Παραγωγούς, εδώ.

Μάθετε για την υπεύθυνη λειτουργία της ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ.

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

O Kωνσταντίνος Τζούμας έφυγε ξαφνικά μετά την ξαφνική επιστροφή του καρκίνου που είχε νικήσει ήδη από το 2004
New York Times> Η νέα μεγάλη “αμερικανική περιπέτεια” να βρεις φτηνή βενζίνη
To Aνώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιχειρεί να διασώσει τα κουνούπια (fan club του dj Valentino) από την μαζική εξόντωση και τη προθυμία αυτοχειρίας τους
Ξανά με “σκονάκι οδηγιών” ο Joe Biden, ακόμα και για το πότε θα πρέπει να καθίσει
Ο Παύλος Πολάκης υπήρξε ο μόνος Έλληνας πολιτικός που αντιστάθηκε σε κάτι που βρωμάει Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας. Γιατί η επίθεση στον Στουρνάρα είναι λάθος
Sunday Times> Ο Κάρολος φέρεται να δέχθηκε 1 εκατ. ευρώ σε μετρητά από Καταριανό μεγιστάνα
New York Times> Προσπαθούμε να τιθασεύουμε τον παγκόσμιο πληθωρισμό με απαρχαιωμένα “όπλα”
Έρευνα Wall Street> Αυτοί είναι οι 20 βιομηχανικοί κλάδοι που θα συρρικνωθούν περισσότερο την επόμενη 10ετία
ΙΣΡΑΗΛ-EKTAKΤΟ> Περίπου το 51% των νέων περιπτώσεων είχαν ήδη εμβολιαστεί, όπως και το 59,6% των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση
Έτσι ξαφνικά και ο Tom Hanks. Ο δρόμος προς τις ελληνικές εκλογές μετατρέπεται σε θρίλερ
To δημοσκοπικό σοκ του Σύριζα (+12,8% η ΝΔ) και γιατί ο πρασινοκόκκινος Πέτρος απειλεί την πρωτοκαθεδρία Τσίπρα
Eurobank> Δέσμη λύσεων για την αξιοποίηση του Προγράμματος “ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ” του Ταμείου Ανάκαμψης