kourdistoportocali.comPeopleTastelandEconomyΓιαούρτι και Ελαιόλαδο> “Ποιος είναι το Αφεντικό;- Η Μάρκα του Καταναλωτή”

ΑΒ Βασιλόπουλος

Γιαούρτι και Ελαιόλαδο> “Ποιος είναι το Αφεντικό;- Η Μάρκα του Καταναλωτή”

Μετά το γάλα, ήρθαν στα ΑΒ και είναι ακριβώς όπως τα επέλεξαν οι καταναλωτές

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζουμε την καινοτόμα συνεταιριστική πρωτοβουλία “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”* και τα προϊόντα που οι ίδιοι οι καταναλωτές διαμόρφωσαν ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, γιατί θέλουμε να είμαστε σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών, αλλά και των πελατών μας, δημιουργώντας αξία για αυτούς, με στόχο να έχουν πάντα αυτό που χρειάζονται και επιθυμούν. Έτσι, μετά το φρέσκο γάλα σε δυο κωδικούς, πλήρες και ελαφρύ, σειρά έχουν το γιαούρτι και το ελαιόλαδο. 

Για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις 100% ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, στα ΑΒ θα βρεις στραγγιστό γιαούρτι 2% και 10%. Γιαούρτι από τοπικές φάρμες με ελεγχόμενες πρακτικές ευζωίας, και με τη διατροφή των αγελάδων να είναι πλούσια σε Ω3 και πρωτεΐνες.

Αλλά και για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις 100% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπορείς, πλέον, να ανακαλύψεις δυο νέους κωδικούς, εξαιρετικό παρθένο και βιολογικό εξαιρετικό παρθένο. Ελαιόλαδο πολυποικιλιακό, από ελληνικούς παραδοσιακούς ελαιώνες, με βασικές ποικιλίες την Κορωνέικη και τη Μεγαρίτικη.

Και πάντα με την “υπογραφή” των καταναλωτών, τη δική σου υπογραφή! Και βέβαια, όπως σε κάθε προϊόν της πρωτοβουλίας “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”, η τιμή τους έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταμείβει δίκαια τον παραγωγό!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, φέραμε πρώτοι στα καταστήματά μας τα προϊόντα της πρωτοβουλίας “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή”, προϊόντα που διαμορφώνονται με βάση κριτήρια που επιλέγουν οι ίδιοι οι καταναλωτές και αφορούν στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη, την εκπαίδευση, τη δεοντολογία, το σεβασμό στο περιβάλλον και τις καλές πρακτικές, τη δέσμευση και την ευθύνη. Προϊόντα για τα οποία οι καταναλωτές γίνονται οι “πρωταγωνιστές” και συμμετέχουν στο ταξίδι της δημιουργίας τους, από την παραγωγή έως το ράφι. Προϊόντα διαλεχτά, από την ελληνική γη, που κάνουν τη διαφορά και αποδεικνύουν έμπρακτα τη φροντίδα μας στον τόπο μας και τους Έλληνες παραγωγούς μας.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι.

Και είναι ωραίο να απολαμβάνεις ελληνικά προϊόντα με τη “δική σου υπογραφή”.

*Η πρωτοβουλία “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή” βασίζεται στο πιο επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων 30 ετών στην Γαλλία “Cest qui le patron?! – La Marque du Consommateur”, χάρη στο οποίο επιβιώνουν περισσότερες από 4.000 οικογένειες παραγωγών, ενώ υποστηρίζεται από 16.200.000 καταναλωτές (στοιχεία Nielsen). Μετά τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία, η Ελλάδα είναι η 4η χώρα που αναπτύσσει το μοντέλο, ενώ ακόμη 6 χώρες ακολουθούν (Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Μαρόκο, ΗΠΑ).

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία, θα βρείτε στο σύνδεσμο: www.imarkatoukatanaloti.gr ή τηλεφωνικά: 213 0315471.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της πρωτοβουλίας “Ποιος είναι το Αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή” στα ΑΒ δείτε εδώ.

Μάθετε για τη διαχρονική στήριξη της ΑΒ Βασιλόπουλος προς τους Έλληνες Παραγωγούς, εδώ.

Μάθετε για την υπεύθυνη λειτουργία της ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ.

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Telegraph-ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ> Συνεργάτης των Fauci και Gates πάσχιζε με μανία να παρασκευάσει ιό σαν την Covid-19 ενώ ο Gates είχε προαναγγείλει την πανδημία με αυτά τα χαρακτηριστικά από το 2015!
Η κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet για την Εργαστηριακή προέλευση του ιού και οι ποινικές ευθύνες ενός πιθανού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας
ΣΟΚ στο Ισραήλ> Ο 49χρονος δημοφιλής προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi πέθανε από COVID-19 παρότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές, ήταν αθλητικός χωρίς νοσήματα
Aμήχανος τώρα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καλεί ΗΠΑ και Ευρώπη να θεωρήσουν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει την 3η δόση, 6 μήνες μετά τη 2η!
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται
Aμηχανία στο Ισραήλ που έχει εμβολιάσει ήδη 3 εκατ. με 3η δόση μετά την απόφαση της Αμερικανικής FDA να μην εγκρίνει τη μαζική χορήγησή της
John και Jenny Paulson> Διαζύγιο 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Πως έγινε η επιλογή των παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που λαμβάνουν μέρος στις κλινικές έρευνες των εμβολίων της Pfizer
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Από την επόμενη εβδομάδα στους ασθενείς το κοκτέιλ αντισωμάτων Ronapreve
Μεγάλη δικαίωση του George Soros για το Κινέζικο κράχ