kourdistoportocali.comEconomyCOSMOTE Your Business online> Δημιουργία e-shop και website από τον επιχειρηματία με λίγα, απλά βήματα

COSMOTE

COSMOTE Your Business online> Δημιουργία e-shop και website από τον επιχειρηματία με λίγα, απλά βήματα

Δωρεάν διάθεση της υπηρεσίας, για τους έξι πρώτους μήνες

Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Your Business online, κάθε επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει μόνος του το e-shop ή και το website της επιχείρησής του, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των προϊόντων. Η αποκλειστική υπηρεσία της COSMOTE, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Το COSMOTE Your Business online διατίθεται δωρεάν, για τους έξι πρώτους μήνες.

Οι δυνατότητες της υπηρεσίας COSMOTE Your Business online

  • Δημιουργία e-shop και website

Το νέο COSMOTE Your Business online  περιλαμβάνει περισσότερα από 200 επαγγελματικά templates, μαζί με ενδεικτικά κείμενα, αντίστοιχα με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η κάθε επιχείρηση. Ο επιχειρηματίας έχει την ευχέρεια να διαμορφώσει το περιεχόμενο της σελίδας του σύμφωνα με τις ανάγκες του, καθώς μπορεί να επιλέξει τα εικαστικά που προτιμά, να επεξεργαστεί τα κείμενα του template, να προσθέσει φωτογραφίες, αρχεία και προϊόντα με τιμές, όποτε και από οπουδήποτε θέλει.

Η ιστοσελίδα που δημιουργείται είναι προσαρμόσιμη (responsive) σε όλες τις συσκευές (PC, Tablet, Mobile), ενώ μέσα από την υπηρεσία o επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει και εταιρικό e-mail. Παράλληλα, παρέχει στατιστικά στοιχεία του site, δυνατότητα ενεργοποίησης ρυθμίσεων για cookies, καλύτερη προβολή στις μηχανές αναζήτησης (μέσω SEO), καθώς και σύνδεση του e-shop ή του website με τα Social Media. Επιπλέον, δίνει την επιλογή στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πωλήσεις με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής (Paypal, Αντικαταβολή, Τραπεζική Κατάθεση, χρήση κάρτας VISA ή Mastercard) και επιτρέπει την εκκαθάριση σε λογαριασμό οποιασδήποτε τράπεζας.

  • Κατοχύρωση domain name .gr

Στο ίδιο πακέτο, χωρίς επιπλέον κόστος, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα καταχώρησης του domain name με την κατάληξη «.gr» που θα αποτελεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης.

  • Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό

Εξειδικευμένο προσωπικό της COSMOTE είναι διαθέσιμο για τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη στα ελληνικά ή μέσω email, σε κάθε βήμα της δημιουργίας της επαγγελματικής σελίδας.

  • Προώθηση της επιχείρησης

Με την ολοκλήρωση της σελίδας, η COSMOTE στηρίζει τον επιχειρηματία και στο επόμενο στάδιο, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα για δωρεάν καμπάνιες προώθησης του e-shop και των προϊόντων, μέσω email ή SMS προς υφιστάμενους ή δυνητικούς πελάτες.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη εδώ για όλες τις επιχειρήσεις και είναι δωρεάν, για τους πρώτους έξι μήνες. Μετά το πέρας του εξαμήνου, το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται στα €20, συμπεριλαμβανομένης της καταχώρησης του domain name κάθε επιχείρησης.

Η COSMOTE διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για τη ψηφιακή παρουσία και προώθηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ενδεικτικά, με την υπηρεσία Digital Marketing4U, έμπειροι campaign managers και google experts, αναλαμβάνουν τη ψηφιακή προβολή μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με στόχο την αύξηση των εσόδων τους και την ανάπτυξη τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Your Business online: εδώ

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
Η εταιρεία μόδας της Victoria Beckham έχει χρέη ύψους 53,9 εκατομμυρίων λιρών
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”
FOXnews> Η Carnival Cruise Line ανακοίνωσε ότι είναι δεκτοί οι ανεμβολίαστοι επιβάτες