kourdistoportocali.comEconomyCEO Clubs Greece Forum> Πορεία Anabasis στις 24 Ιουνίου

Golf Prive της Γλυφάδας

CEO Clubs Greece Forum> Πορεία Anabasis στις 24 Ιουνίου

O διεθνούς φήμης ομιλητής και Leadership Transformation Architect, Hendre Coetzee προσκαλεί σε μία πορεία Ανάβασης

Με επισημότητα και αυστηρή συμμόρφωση στα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας διενεργείται στις 24 Ιουνίου 2021, στο Golf Prive της Γλυφάδας το CEO Clubs Greece Forum το οποίο, κατά παράδοση τα τελευταία 10 χρόνια, κλείνει δυναμικά το πρώτο εξάμηνο κάθε έτους. Φέτος, ο διεθνούς φήμης ομιλητής και Leadership Transformation Architect, Hendre Coetzee προσκαλεί τα μέλη του CEO Clubs σε μία πορεία Ανάβασης, όπως υπόσχεται και ο τίτλος της εκδήλωσης: “Anabasis: Shifting from a Dramatic Retreat to Advancing”.

Καθώς οι διεθνείς οικονομίες κάνουν τα πρώτα προσεχτικά βήματα επαναφοράς σε κάποιας μορφής κανονικότητα μετά την πανδημία που ξέσπασε το 2020, οι τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται ότι η επιστροφή αυτή είναι στην πραγματικότητα μία νέα αρχή. Ο καινούριος κύκλος ξεκινά κάθε φορά που σε ατομικό, συλλογικό, ή επιχειρηματικό επίπεδο ξεπερνάμε τα όρια που έχουμε θέσει, τροποποιούμε το modus operandi, προκαλούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, και πειραματιζόμαστε με το άγνωστο.

«Ο κ. Coetzee υπόσχεται να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες μέσα από τους σκοπέλους της αβεβαιότητας και δυσφορίας των τελευταίων μηνών προς καινοτόμα διδάγματα ηγεσίας» σημειώνει η κ. Γεωργία Καρτσάνη, ιδρυτής και Προέδρος του CEO Clubs Greece. «Στην πορεία ανάβασης που θα ακολουθήσουμε, καλούμαστε να αποκωδικοποιήσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, να αναθεωρήσουμε τα υπάρχοντα λειτουργικά συστήματα και, πάνω απ’ όλα, να επαναπροσδιορίσουμε το νόημα και το σκοπό που αναζητά ο καθένας μας για τον εαυτό του, την οικογένειά του, και την ομάδα της οποίας ηγείται».

Main Partner: Public Power Corporation S.A.-Hellas

Diamond Partners: Goldair Tourism, Leaseplan, COSMOTE e-value, Volvo

Platinum Partners: Chivas, Coffee Island, TNT, Weber Shandwick, IWG, Generation Y, MullenLowe   Athens, Papastratos

Golden Partners: AIG, Cisco, Goldair Handling, Bausch Health, Daikin, SARGIA Partners, EY, Signify

Silver Partners: Diastasis, iSquare, Pressious Arvanitidis, Iron Mountain, UNISON, Stirixis Group, Think Plus

Media Partners: LiveOn, Banks.com.gr, Global Sustain, OnDeck

H&S Partner: GEP

SHARE

Περισσότερα

MORE ECONOMY

TOP LINE

Ξαφνικά οι υπερορθόδοξες γειτονιές του Ισραήλ εμφανίζονται με λιγότερα κρούσματα την ίδια στιγμή που ο γενικός πληθυσμός βρίσκεται εκ νέου στο έλεος της πανδημίας
Επικίνδυνα “Ανεμβολίαστοι”;
Πάνω από 1,08 δισ. εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους και ζουν έναν εφιάλτη με τους Μπουρλά και Τσιόδρα εξαφανισμένους
EKTAKTO> O Eφιάλτης Επιστρέφει στο Ισραήλ! Πάνω από τα μισά κρούσματα και τα δύο τρίτα των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση είναι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
ΙΣΡΑΗΛ-ΝΕΟ> Το 80% των εμβολιασθέντων δεν μεταδίδει τον ιό, το 20% των εμβολιασθέντων τον μεταδίδει
Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;
Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!
Φθινόπωρο 2019> Tο νοσοκομείο της Wuhan είχε ήδη δύο ορόφους γεμάτους με άρρωστους γιατρούς
Bhutan> Πως ένα μικρό φτωχό έθνος κατάφερε να έχει μόνο έναν θάνατο από τον κοροναϊό;
Μια βραδιά στο Leverkusen χτύπησαν οι μυστικές υπηρεσίες;
ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΤΑΚΤΟ> Μόλις στο 80% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών
Μάχη ζωής με τον ιό δίνουν γνωστός τραγουδιστής (ανεμβολίαστος) και πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκινήτου (εμβολιασθής). 35χρονος στη Κόρινθο πέθανε μετά το εμβόλιο