kourdistoportocali.comDia Y NocheAboutΧαρούλα Λέντζου, το Κορίτσι της Κηφισιάς

Το ελληνικό Beverly Hills

Χαρούλα Λέντζου, το Κορίτσι της Κηφισιάς

Μαζί της είναι ερωτευμένα ακόμη και τα τσιχλόδεντρα της Κηφισιάς

Με την Χαρούλα Λέντζου είναι ερωτευμένα ακόμη και τα τσιχλόδεντρα της Κηφισιάς. Ακόμη και ο τελευταίος κόκκος άμμου στα Γιάλτρα Αιδηψού αν είχε φωνή θα μαρτυρούσε: “ξέρω τι έκανες εκείνα τα καλοκαίρια του ΄80”.

Η Χαρούλα είναι παιδί του ελληνικού Beverly Hills. Tο όνομά της αρκούσε για να αντικαταστήσει τον κάποτε πολύφερνο χαρακτηρισμό Τ.Β.Π. (Τεκνό Βορείων Προαστείων).

Η οικογένειά της είναι συνώνυμη του εμπορίου ρούχων, η ίδια μεγάλωσε μέσα στην αγορά του ρούχου και είναι ίσως από τις ελάχιστες γυναίκες στην Ελλάδα (η άλλη είναι η μητέρα της) που γνωρίζουν σαν την τσέπη τους την αγορά του ρούχου και την Βιομηχανία της Μόδας. Προσωπική φίλη των μεγαλύτερων σχεδιαστών στη συγκεκριμένη βιομηχανία και κάτι ακόμη πιο χαρακτηριστικό της: Γεννημένη αθλήτρια (τώρα καταπίνει τα ρεκόρ στο τρίαθλο) αλλά και πρωταθλήτρια στα πάρτυ από την εποχή ακόμη που φοιτούσε στο Aρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης.

Συναντηθήκαμε στο Αttica του Golden Hall μετά από χρόνια, εδώ όπου η Χαρούλα υπερασπίζεται επάξια τις δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή Armani Jeans και χρειάστηκε να μιλάμε αρκετή ώρα για να καταναλώσουμε ελάχιστες από τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης υπέροχης εποχής.

Ηταν μέσα της δεκαετίας του ΄80 όταν την γνώρισα μέσα από μια απίστευτη παρέα νέων αλλά και σπουδαίων πιο μεγάλης ηλικίας ανθρώπων. Οι γονείς εκείνης της παρέας ήταν εξαίρετοι άνθρωποι-ένας κι ένας. Το ίδιο υπέροχα και τα παιδιά σε μια Κηφισιά που ζούσε τις μεγάλες δόξες της.

(Μια Κηφισιά η οποία τα τελευταία χρόνια μαραζώνει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, ίσως και πιο γρήγορα μια και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από τους κατοίκους της ήταν εισοδηματίες. Αρκούσε να είναι οι ιδιοκτήτες ενός καταστήματος στην αγορά της Κηφισιάς, τότε που το ΠΑΣΟΚ ανακάλυπτε το lifestyle και σχεδόν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι του κρατικού μηχανισμού ήθελαν να είναι καλοντυμένοι σαν τον Ακη και τον Γιάννο- τα αγαπημένα τους πρότυπα.)

Η Χαρούλα είναι ένας ανικανοποίητος άνθρωπος για την οποία οι αγώνες και οι πρωτιές είναι τρόπος ζωής. Καθώς βρίσκεται στην 2η εφηβεία της αισθάνεται πιο δημιουργική και πιο παθιασμένη με τη ζωή από ποτέ.

Για την ώρα, η  Χαρούλα χρωστάει σ΄εκείνη την παρέα του ΄80 ένα μεγάλο πάρτυ…

Βασίλης Μπόνιος

SHARE

Περισσότερα

MORE DIA Y NOCHE

TOP LINE

Wagner Group>Ο ιδιωτικός στρατός του Πούτιν στο πλευρό του Χαφτάρ;
EKTAKTO> Toυρκικό μαχητικό “βομβάρδισε” εικονικά τη ναυτική βάση της Λέρου
Kραχ στην επένδυση του Αστέρα Βουλιαγμένης. Εγκαταλείπουν οι Τούρκοι της Dogus
Αι ειδοί του Μαρτίου
Η πατρίδα είναι για τους φτωχούς και αδύνατους. Όχι για τους ωραίους και ταλαντούχους για τους οποίους όπου γης και πατρίς
Κανάκης>Πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε τέτοια συμπεριφορά. Φεύγουμε από τον ΣΚΑΙ!
Η ΔΕΗ προσλαμβάνει διαρκώς στελέχη αναζητώντας τον τολμηρό που θα κάνει (επιτέλους) απολύσεις
Μια αγέλη λύκων με έναν Αδόλφο για τη βρώμικη δουλειά
H Ρωσία αναγνωρίζει το ψευδορκάτος της Βόρειας Κύπρου και η Ιταλία κάνει γεωτρήσεις για λογαριασμό των Τούρκων
Για πρώτη φορά μιλάνε ο Σωκράτης και ο Πέτρος Κόκκαλης για τον γιατρό Πέτρο Κόκκαλη [VIDEO]
Οι εφοπλιστές αναλαμβάνουν δράση για την Ελλάδα [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Ο Σκλαβενίτης deliveras, ο Βακάκης κάνει πλάκα και ο Ανδρικόπουλος που δίνει συμβουλές