kourdistoportocali.comDia Y NocheAboutΧαρούλα Λέντζου, το Κορίτσι της Κηφισιάς

Το ελληνικό Beverly Hills

Χαρούλα Λέντζου, το Κορίτσι της Κηφισιάς

Μαζί της είναι ερωτευμένα ακόμη και τα τσιχλόδεντρα της Κηφισιάς

Με την Χαρούλα Λέντζου είναι ερωτευμένα ακόμη και τα τσιχλόδεντρα της Κηφισιάς. Ακόμη και ο τελευταίος κόκκος άμμου στα Γιάλτρα Αιδηψού αν είχε φωνή θα μαρτυρούσε: “ξέρω τι έκανες εκείνα τα καλοκαίρια του ΄80”.

Η Χαρούλα είναι παιδί του ελληνικού Beverly Hills. Tο όνομά της αρκούσε για να αντικαταστήσει τον κάποτε πολύφερνο χαρακτηρισμό Τ.Β.Π. (Τεκνό Βορείων Προαστείων).

Η οικογένειά της είναι συνώνυμη του εμπορίου ρούχων, η ίδια μεγάλωσε μέσα στην αγορά του ρούχου και είναι ίσως από τις ελάχιστες γυναίκες στην Ελλάδα (η άλλη είναι η μητέρα της) που γνωρίζουν σαν την τσέπη τους την αγορά του ρούχου και την Βιομηχανία της Μόδας. Προσωπική φίλη των μεγαλύτερων σχεδιαστών στη συγκεκριμένη βιομηχανία και κάτι ακόμη πιο χαρακτηριστικό της: Γεννημένη αθλήτρια (τώρα καταπίνει τα ρεκόρ στο τρίαθλο) αλλά και πρωταθλήτρια στα πάρτυ από την εποχή ακόμη που φοιτούσε στο Aρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης.

Συναντηθήκαμε στο Αttica του Golden Hall μετά από χρόνια, εδώ όπου η Χαρούλα υπερασπίζεται επάξια τις δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή Armani Jeans και χρειάστηκε να μιλάμε αρκετή ώρα για να καταναλώσουμε ελάχιστες από τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης υπέροχης εποχής.

Ηταν μέσα της δεκαετίας του ΄80 όταν την γνώρισα μέσα από μια απίστευτη παρέα νέων αλλά και σπουδαίων πιο μεγάλης ηλικίας ανθρώπων. Οι γονείς εκείνης της παρέας ήταν εξαίρετοι άνθρωποι-ένας κι ένας. Το ίδιο υπέροχα και τα παιδιά σε μια Κηφισιά που ζούσε τις μεγάλες δόξες της.

(Μια Κηφισιά η οποία τα τελευταία χρόνια μαραζώνει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, ίσως και πιο γρήγορα μια και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από τους κατοίκους της ήταν εισοδηματίες. Αρκούσε να είναι οι ιδιοκτήτες ενός καταστήματος στην αγορά της Κηφισιάς, τότε που το ΠΑΣΟΚ ανακάλυπτε το lifestyle και σχεδόν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι του κρατικού μηχανισμού ήθελαν να είναι καλοντυμένοι σαν τον Ακη και τον Γιάννο- τα αγαπημένα τους πρότυπα.)

Η Χαρούλα είναι ένας ανικανοποίητος άνθρωπος για την οποία οι αγώνες και οι πρωτιές είναι τρόπος ζωής. Καθώς βρίσκεται στην 2η εφηβεία της αισθάνεται πιο δημιουργική και πιο παθιασμένη με τη ζωή από ποτέ.

Για την ώρα, η  Χαρούλα χρωστάει σ΄εκείνη την παρέα του ΄80 ένα μεγάλο πάρτυ…

Βασίλης Μπόνιος

SHARE
MORE DIA Y NOCHE

TOP LINE

Κ. Πρωθυπουργέ, τι νόημα έχει να καταστρέφονται επιχειρήσεις, ζωές, οικογένειες, όταν αρκεί ο γιος ενός Χατζηανεύθυνου που επιστρέφει από το Λονδίνο να μεταδώσει το θάνατο σε ολόκληρο νησί;
Θλιβερό φιάσκο για έναν αξιοπρεπή (ως τώρα) πρωθυπουργό η επικοινωνιακή διαχείριση των νεκρών
Οι 3 δραπέτες της καραντίνας και τo πάρτυ που προκαλεί τρόμο στην Ικαρία
EKTAKTO>To Δημόσιο λίγο πριν την αδυναμία καταβολής των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων;
Προσοχή! Λεπτομέρειες για το πως μεταδίδεται ο ιός
37 νεκροί, εισαγωγή θανάτου και σπασμωδικές κινήσεις υπόσχονται έναν εφιάλτη για τις επόμενες εβδομάδες
Ανταπόκριση γιατρού από τη Κόλαση της Νέας Υόρκης>Έχουμε εντολή να ασκήσουμε Ιατρική Πολέμου!
Το Ταμείο Μολυβιάτη και γιατί οι επιχειρηματίες-δωρητές θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα Προκοπίου
Πρωτοφανής επίθεση του Γερμανού υπ. Εσωτερικών στην Ελλάδα
O Coronavirus δεν είναι ο τυφώνας Katrina του Trump. Είναι το Βιετνάμ του
-Βρίσκομαι στη πρώτη γραμμή για να καλύψω αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός που βιώνει η γενιά μας και ο πλανήτης ολόκληρος…
Ένας λάτρης της Ευρώπης αναδεικνύει τον καιροσκοπισμό της Μέρκελ