Νέες βόμβες μεγατόνων που αφορούν στο πλουτισμό υπουργών της διετίας 2009-2011 αναμένεται να εκραγούν εντός των επόμενων ημερών. Το Κολωνάκι και η πλατεία Συντάγματος βοούν από τις περιγραφές που θέλουν υπουργούς  των τελευταίων κυβερνήσεων να αποκτούν τεράστια περιουσία και να διάγουν προκλητική ζωή με φόντο την χρεοκοπημένη χώρα.

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά καθώς οι βουλιμικοί με τη καλή ζωή υπουργοί έπεσαν με τα μούτρα στην απόκτηση περιουσιακών στοιχείων σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να συναγωνισθούν τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ενός από δαύτους ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο τη θέση του για να χορτάσει την απληστία του.

Τα σχετικά ντοκουμέντα του πλουτισμού τους κάνουν ήδη το γύρο της Αθήνας και πολύ σύντομα πρόκειται να απασχολήσουν και τα διεθνή ΜΜΕ.

Στο μεταξύ μεγάλη γερμανική εφημερίδα έχει στείλει στην Αθήνα 7 ρεπόρτερς και φωτογράφους οι οποίοι συγκεντρώνουν υλικό για τον προκλητικό τρόπο διαβίωσης των Ελλήνων πολιτικών. Ο σάλος που θα προκληθεί δεν έχει προηγούμενο…