kourdistoportocali.comNews DeskΟ Τσίπρας τίμησε μυστικά τους 8 αδιάφθορους Εφοριακούς του Nammos!

Αποκάλυψη

Ο Τσίπρας τίμησε μυστικά τους 8 αδιάφθορους Εφοριακούς του Nammos!

-Ολη νύχτα εγώ και η Περιστέρα κουβεντιάζαμε το ανδραγάθημά σας!

Πόσο μας συγκινούν οι αδιάφθοροι εφοριακοί του Τσίπρα και του Τσακαλώτου. Και οι 8 στην προκειμένη περίπτωση ήταν καρατσεκαρισμένα έντιμοι και αδιάφθοροι.

Κατάφεραν μάλιστα να βάλουν στα ταμεία του κράτους 500.000 χιλιάδες ευρώ! Με αυτό τον επικοινωνιακό τρόπο σερβίρουν πλέον στους χαχόλους Ελληνες τις μπίζνες του συγκροτήματος του μυκονιάτικου  Nammos που σύμφωνα με παλαιότερες καταγγελίες με άδεια αποχέτευσης έχτισε ξενοδοχείο!

Ανάμεσα στους 8 αδιάφθορους Εφοριακούς που προφανώς θα παρευρίσκονται και στην νέα συναυλία του Ρέμου με τους λιβανέζους αοιδούς ήταν και γυναίκες που επέλεξαν τουαλέτες για την περίσταση όπως μας πληροφορεί και το σχετικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσίπρας κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου τους 8 αδιάφθορους Εφοριακούς (που σίγουρα είναι ανάμεσα στους ελάχιστους δημόσιους υπάλληλους που αξιολογήθηκαν) και τους έδωσε ειδικό βραβείο για την προσφορά τους στη πατρίδα.

Ο Τσίπρας τους είπε:

-Eίστε δημόσιοι υπάλληλοι πρότυπο. Με συγκίνησε τόσο η εντιμότητά σας, η ακεραιότητά σας που το κουβέντιαζα όλη νύχτα με την Περιστέρα. Χάρη σ΄εσάς το δημόσιο δείχνει στους χαχόλους εκεί έξω ότι παράγει έργο και είναι αποτελεσματικό. Η πατρίδα σας τιμά μια και καταφέρατε να φέρετε σε πέρας μια τόσο επικίνδυνη αποστολή…

Με κάτι τέτοιες επικοινωνιακές μαλακίες το διεφθαρμένο ελληνικό δημόσιο κατάσχει τα 200 ευρώ από τις γριούλες και αφήνει ανέγγιχτους τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες χωρίς να ντρέπεται φυσικά μια και έχουμε να κάνουμε με την Κολομβία της Ευρώπης.

Ιδού το (επικοινωνιακό) ρεπορτάζ: Η συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι αποδείχτηκε καταλυτική, αφού μέχρι το ξημέρωμα, πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα “βούλιαξαν” την Ψαρού σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων. Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς σε αριθμούς ζαλίζει, αφού ο τζίρος μέχρι τις πέντε και μισή το πρωί είχε αγγίξει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί και να τα ξεπεράσει. Οι εφοριακοί που δίνουν ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη βραδιά εμφανίστηκαν στην ώρα τους, είχαν τραπέζι και οι κυρίες της 8μελούς ομάδας επέλεξαν τουαλέτες για την περίσταση, ενώ οι φόροι που αναλογούσαν στο κράτος άγγιξαν το μισό εκατομμύριο ευρώ και διοχετεύτηκαν άμεσα σε ειδικό λογαριασμό.


Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες κατέλαβαν τα πρώτα τραπέζια ενώ από Ελληνες που ήταν πάνω στο κύμα ήταν ο γνωστός Σέρος Μύρτας, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Μαρτίνος junior και ο Γιάννης Προκοπίου.
Η οικογένεια Ζέιν είχε το πλέον κεντρικό τραπέζι και ο Αντώνης Ρέμος σε ένα από τα πολλά highlight της βραδιάς, αφιέρωσε τα “Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς” στην κόρη των Λιβανέζων κροίσων που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, Ταμάρα.
Η εμφάνισή του στην σκηνή, σήκωσε στον αέρα τους πάντες, μετά την εμφάνιση του Έρος Ραμαζότι, ο οποίος προσπάθησε να κερδίσει ένα κοινό, η πλειοψηφία του οποίου περίμενε τον Ρέμο για να “πάρει” μπροστά.

Από τον Έρος στον Αντόνιο!
Ο Ιταλός σταρ βγήκε ξαφνικά στην σκηνή, χωρίς καν μια εισαγωγή και προσπάθησε να συγχρωτιστεί με το κοινό, τραγουδώντας όμως λίγες από τις γνωστές του επιτυχίες και ένα ντουέτο με τον Ρέμο, το οποίο πρόβαραν στο σπίτι του ερμηνευτή στον Φωκό.
“Έπαιξε” με το κοινό όσο μπορούσε, είπε μερικές ελληνικές λέξεις και αποχώρησε, δίνοντας βήμα στον dj του Ρέμου  που ανέβασε τις διαθέσεις με ένα ποτ-πουρί γνωστών επιτυχιών.Ο χαμός άρχισε με την εισαγωγή από την ορχήστρα του Αντώνη που εμφανίστηκε μέσα σε πανδαιμόνιο, ερμηνεύοντας το “Όλος δικός σου”, ενώ τα βεγγαλικά φώτιζαν τον ουρανό πάνω από την Ψαρού.
Χαιρέτησε τον κόσμο σε διάφορες γλώσσες και παίζοντας στην έδρα του, προέτρεψε τους Ελληνες να δείξουν στους ξένους πώς διασκεδάζουμε εδώ, ενώ φίλοι του όπως ο Στέλιος Τσακίρης και ο Κώστας Πηλαδάκης που είχε δίπλα του την Ελένη Παπαδοπούλου ήταν αρκετά μακριά του, μαζί με την πανέμορφη σύζυγο του Έρος Ραμαζότι.
Ερμήνευσε για πολλοστή φορά τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και φυσικά την πλειονότητα των δικών του διαχρονικών επιτυχιών, από τις τρεις που βγήκε στη σκηνή μέχρι το πρωί, όταν ο ήλιος φώτιζε πλέον το «πριγκιπάτο» του Nammos.
Πόσο μάλλον το χτεσινό βράδι, όπου χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν ξανά το παρών, φτάνοντας κάποιοι από αυτούς να μπουν ακόμη και μέσα στη θάλασσα, προκειμένου να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην πίστα, στον Ρέμο και στο πάρτι των 1.500, 1.000 και 500ων ευρώ κατ’ άτομο για τους έχοντες.

SHARE
MORE NEWS DESK