kourdistoportocali.comNews DeskΟ Τσίπρας διαλύει την εγχώρια μπουρζουαζία>Xωρίζουν και ο Παύλος με την Τζίνα!

Δράμα χωρίς τέλος

Ο Τσίπρας διαλύει την εγχώρια μπουρζουαζία>Xωρίζουν και ο Παύλος με την Τζίνα!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους ψεκασμένους ψηφοφόρους του Σώρρα

Ο μπαγάσας ο Τσίπρας απειλεί να διαλύσει την εγχώρια μπουρζουαζία. Επί πρωθυπουργίας του σκάνε το ένα ηχηρό διαζύγιο μετά το άλλο. Την ώρα που οι Ορκωτοί ξεσκονίζουν το λογιστήριο του Πήγασου (μετά τα καυτά πορίσματα της Τράπεζας της Ελλάδος), ένας μετά το άλλο τα ηχηρά ζεύγη του εγχώριου τσίρκου Μεντράνο χωρίζουν αναπάντεχα. Μόλις καταλάγιασαν τα αναφιλητά του οξυδερκούς λαού από τον χωρισμό Μίνωα Κυριακού-Μαρί Κωνσταντάτου έπεσε σαν βόμβα στους ψεκασμένους ψηφοφόρους του Σώρρα ο χωρισμός  Παύλου Βαρδινογιάννη και  Τζίνας Αλιμόνου.
Τελικά μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Σοφός δεν λένε να χωρίσουν ώστε η συγκίνηση της κοινής γνώμης να διατηρείται αενάως.

Οι φήμες και οι πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον ήταν πολλές όλο το τελευταίο διάστημα αλλά η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε δικαστήριο έμελλε να επισημοποιήσει το γεγονός. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου έχουν αποφασίσει τον τελευταίο χρόνο να διαλέξουν χωριστούς δρόμους για τη συνέχεια της ζωής τους και έτσι ένα ακόμα πολύκροτο διαζύγιο είναι προ των πυλών.

Η γοητευτική ηθοποιός και μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, γνώρισε την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο επιχειρηματία Παύλου Βαρδινογιάννη. Ο γάμος τους συζητήθηκε έντονα και έγινε το καλοκαίρι του 2006 στο ειδυλλιακό Island, με καλεσμένους ηχηρά ονόματα του επιχειρείν. Με το Πάυλο, η Τζίνα έγινε μητέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ έζησε πάρα πολλές όμορφες στιγμές. Επειδή όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, μαζί του έμελλε -με τα όσα ακουγόντουσαν καιρό τώρα- να βιώσει και την μεγαλύτερη κρίση στον γάμο τους, που όλα δείχνουν ότι οδηγεί και σε ένα απόλυτο αδιέξοδο το γάμο τους. Κι όχι μόνο. Το ζεύγος  οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο Παύλος θέλει να πάρει τα παιδιά μαζί του στις Ηνωμένες Πολιτείες και να μείνουν μόνιμα εκεί. Η είδηση του διαζυγίου επιβεβαιώθηκε στην πρώην σχολή Ευελπίδων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο Παύλος Βαρδινογιάννης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του.

Η Τζίνα Αλοιμόνου εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ τον κ.Βαρδινογιάννη τον εκπροσωπούσε ένας σημαντικός αριθμός δικηγόρων, αφού εκείνος λείπει στο εξωτερικό. Η δίκη τους ήταν προτελευταία στην σειρά για να εξασφαλίσουν μία άδεια αίθουσα και να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Τζίνα Αλοιμόνου, μόλις επέστρεψε από την Αμερική έκανε κρυφές συναντήσεις με δικηγόρους για να ζητήσει γνώμη για το πως μπορεί να χειριστεί την συγκεκριμένη κατάσταση όσο πιο λεπτά γίνεται… Φυσικά αυτό δεν έμεινε για πολύ κρυφό και το ζευγάρι ήρθε σε οριστική ρήξη! Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε στο δικαστήριο: «Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική! Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στον σύζυγο μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και σε κάθε περίπτωση εγώ, έπρεπε και ήθελα, να είμαι κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου! Εκείνος δεν το δέχεται και γι’αυτό τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ… Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε εκεί, δούλευε στις 5 το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση και το γνωρίζει να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην αίθουσα του δικαστηρίου. Αμφότεροι οι πρωταγωνιστές κρατούν το στόμα τους κλειστό και ελάχιστοι, πολύ δικοί τους άνθρωποι, γνωρίζουν. Όπως και να έχει, οι δυο τους παίρνουν διαζύγιο με καθόλου φιλικές συνθήκες…

 Πηγή>tamtmam.news
SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK