kourdistoportocali.comNews DeskΜακελάρης των ζώων ο εγχώριος pop star;

Oι μπίζνες του αίματος

Μακελάρης των ζώων ο εγχώριος pop star;

Με Ρουβά, Ντάνο και Πάκη η Ελλάδα αναστενάζει

Με Ρουβά, Ντάνο και Πάκη η Ελλάδα αναστενάζει. Δεν μπορεί να υπάρχει πιο βλαμμένο κράτος στον πλανήτη και πιο ανόητοι, ανερμάτιστοι, αμέτοχοι και άπραγοι πολίτες.

Ετσι ο Sakis με την ευλογία του Pakis θα μπορούσε να αγοράσει και το 40% της εταιρίας Nitsiakos. Ο διάσημος στην Κολομβία των Bαλκανίων pop star ο οποίος παρότι έχει χρόνια να κάνει μια πραγματική επιτυχία σαν τραγουδιστής διαθέτει επιχειρηματικό δαιμόνιο και το ταλέντο να πουλάει άριστα τον εαυτό του χρησιμοποιώντας ακόμη και τους θεσμούς της Κολομβίας των Βαλκανίων όπως o Pakis.

Aπό τον Ian Ford

Η Κολομβία των Βαλκανίων δεν θα μπορούσε να έχει πιο αντιπροσωπευτικό πρόεδρο από τον Pakis. Danos, Pakis, Sakis. Σκοτώνονται λέει οι χορηγοί ποιος θα δώσει τα περισσότερα χρήματα στον Dano του Survivor για να διαφημίσει το προιόν τους. Στο μεταξύ ο pop star  Ρουβάς αποφάσισε να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία και το εμπόριο σφαγιασθέντων ζώων.

Μία από τις μεγαλύτερες κτηνωδίες του πλανήτη την οποία φυσικά προκαλούν οι καλοί συνάνθρωποί μας που τρώνε κρέας άτυχων ζώων και ψαριών. Ευτυχώς η φύση και η ζωή τους εκδικείται με διάφορες ασθένειες που προκαλεί αυτή η διατροφή.

Oσο για τις ανά τον πλανήτη κτηνοτροφικές μονάδες ενώ ένα κοτόπουλο για να μεγαλώσει στη φύση χρειάζεται 90 μέρες σ΄αυτές “μεγαλώνει” σε μόλις 22 μέρες.

Αντιλαμβάνεστε τι τρώνε οι καλοί συνάνθρωποί μας στους οποίους ποντάρει επιχειρηματικά ο Sakis με την βοήθεια του Pakis.

Δείτε στην συνέχεια το αντικείμενο δραστηριοτήτων με το οποίο ασχολείται η ανώνυμη εταιρία του Sakis για να φρίξετε με τις επιχειρηματική επιλογή του η οποία δεν διαφέρει με την αντίστοιχη των ανά των πλανήτη μακελάρηδων κτηνοτρόφων.

Θα γελάσουμε και με το προιόν και με τον Dano και θα συνεχίσουμε να κλαίμε για την ποιότητα των Ελλήνων πολιτών-τρομάρα μας. Γι΄αυτό σ΄αυτή την βλαμμένη χώρα Ιούλιο μήνα άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού και κάποιος εξυπνάκιας βρήκε την ευκαιρία να το ονομάσει όλο αυτό Μέδουσα. Σε λίγο οι θεομηνίες στην Ελλάδα θα παίρνουν τα ονόματα της καψούρας του καθενός.

Την αποκάλυψη ότι ο Sakis μπαίνει στην Nitsiakos η οποία εκτρέφει και στην συνέχεια σφάζει κοτόπουλα για να γεμίσουν οι σαπιοκοιλιές των Ελλήνων έκανε ο Ελεύθερος Τύπος.

Η καλή εταιρία προχώρησε σε διάψευση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει που να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της.

Τι έγραφε ο Ελεύθερος Τύπος: Tα «φτερά» του για να πετάξει σε νέους… ουρανούς του πρωτογενούς τομέα έχει ανοίξει ο Σάκης Ρουβάς, καθώς μετά την κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου στην Καρδίτσα, φέρεται να επενδύει και στην εκτροφή και το εμπόριο πουλερικών.

Σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα -που προς το παρόν δεν διαψεύδονται- ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει δώσει τα χέρια με την εταιρία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ. Οπως έγινε γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων. Σημειώνεται ότι μια μονάδα παράγει βιοαέριο και οργανικό λίπασμα αξιοποιώντας μεγάλη ποικιλία οργανικών πρώτων υλών (βιομάζα), όπως κτηνοτροφικά απόβλητα, αγροτικά και αγροτοβιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα, καθώς και ενεργειακά φυτά. Πάντως, η διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Σάκη Ρουβά ήταν αναμενόμενη, καθώς, όπως αναφέρεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, σκοπός και αντικείμενο της εταιρίας του είναι μεταξύ άλλων:

* Η βιολογική ή συμβατική εκτροφή αγελάδων, βοοειδών, πουλερικών, μοσχαριών, χοίρων, αιγοπροβάτων, προβάτων και παντός είδους ζώων και εν γένει εκμετάλλευση κτηνοτροφικών – ζωικών προϊόντων, όπως η παραγωγή, τυποποίηση, συσκευασία, αποθήκευση, τοποθέτηση και εμπορία παντός είδους κτηνοτροφικών προϊόντων

* H εν γένει εμπορία παντός είδους βιολογικών -οποιουδήποτε σταδίου- ή συμβατικών κτηνοτροφικών προϊόντων και ζώντων ζώων, κρεατοπαραγωγής (!!! εύγε Sakis!!!!), παραγωγής γαλακτομικών προϊόντων, αβγών, δέρματος, φτερών κ.λπ., αναπαραγωγής ή άλλης εκμετάλλευσης, όπως παραγωγή, εκτροφή, πάχυνση, επεξεργασία, κατεργασία, μεταποίηση, διατήρηση, συντήρηση, τυποποίηση, βιομηχανοποίηση και διακίνηση για λογαριασμό της εταιρίας ή τρίτων ως και η εμπορία παντός είδους προϊόντων πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς κτηνοτροφικής ή γεωργικής παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των παράγωγων προϊόντων και των υποπροϊόντων τους.

* H εισαγωγή και εξαγωγή των ανωτέρω προϊόντων παραγωγής ημεδαπών και αλλοδαπών οίκων και η αντιπροσώπευση αυτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

* H μελέτη, κατασκευή και εν γένει λειτουργία και εκμετάλλευση βιολογικών και συμβατικών αγροκτημάτων για την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών και εκτροφή ζώων, με σκοπό την εμπορία ή μη (φάρμες).

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς έλαβε το πράσινο φως από τη ΡΑΕ (Ρυθμιστή Αρχή Ενέργειας) για την υλοποίηση και μιας δεύτερης μονάδας παραγωγής βιοαερίου από απόβλητα βιομηχανικού σφαγείου, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα. Δεδομένου ότι η έδρα της Νιτσιάκος βρίσκεται στην ίδια περιοχή, φημολογείται ότι σκοπός της SK Κτηνοτροφικής είναι και η αξιοποίηση των αποβλήτων των εργοστασίων της Νιτσιάκος για την παραγωγή ενέργειας.Αναφορικά με την εταιρία παραγωγής πουλερικών, διαθέτει δέκα εργοστάσια και εγκαταστάσεις σε Ιωάννινα, Αρτα, Θεσσαλονίκη και Νιγρίτα Σερρών, ενώ το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, εκτός από κοτόπουλο, περιλαμβάνει γαλοπούλα και κουνέλι. Σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της, η Νιτσιάκος το 2015 παρουσίασε κύκλο εργασιών ύψους 236 εκατ. ευρώ έναντι 213 εκατ. ευρώ που σημείωσε το 2014 καταγράφοντας άνοδο της τάξης του 10%, ενώ κατέχει μερίδιο της τάξεως του 30% στην εγχώρια αγορά κοτόπουλου, επίσης και σε αυτή των λοιπών λευκών κρεάτων (γαλοπούλα, κουνέλι) στην οποία εισήλθε από το 2010.

Στο τέλος του 2015, η εταιρία λάνσαρε στην ελληνική αγορά το μαύρο κοτόπουλο της Αλσατίας, γαλλική «ράτσα» η οποία εκτρέφεται σε ελάχιστες χώρες παγκοσμίως.

SHARE
MORE NEWS DESK