kourdistoportocali.comIpeopleSoozie's FriendsΟμάδα ANGELS>Μάθημα πολιτισμού, αγάπης και αξιοπρέπειας

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ

Ομάδα ANGELS>Μάθημα πολιτισμού, αγάπης και αξιοπρέπειας

Στο VIDEO αυτό θα δείτε τι σημαίνει μεγαλείο ψυχής

Στο βίντεο αυτό, θα δείτε τι σημαίνει μεγαλείο ψυχής. Γνώρισα μια κυρία, με περίμενε έξω από το γηπεδάκι που παω με τα σκυλάκια μου, 2 μέρες μέσα στο αυτοκίνητό της (ναι καλά διαβάσατε), για να μου μιλήσει!!

Η ιστορία που άκουσα, με έκανε να ανατριχιάσω και να νιώσω πολύ μικρός μπροστά στην κυρία αυτή! Τα έφερε έτσι η ζωή,που ένας συνάνθρωπό μας, βρέθηκε χωρίς δουλειά και χωρίς στέγη, πράγμα πολύ εύκολο να συμβεί στον καθένα μας αυτές τις δύσκολες εποχές.

Η πρώτη ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό, όταν άκουσα την ιστορία της, είναι γιατί δεν παει σε κάποιο άσυλο να μείνει προσωρινά μέχρι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
…η απάντηση, ήταν μάθημα για όλους μας.

Δεν δέχτηκε να παει και προτίμησε να μείνει μέσα στο αμάξι της, γιατί δεν δέχονται το σκύλο μαζί. Έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο, γιατί αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα, και δεν έμπαινε μέχρι να βρει λύση για τον τετράποδο σύντροφό της. Αυτό κυρίες και κύριοι, είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΠΟΛΟΤΙΣΜΟΣ! Να απαρνηθείς στέγη και υγεία, για να μην αφήσεις τον σκύλο σου!!

Αυτό είναι παράδειγμα για όλους μας και θέλει πολύ ψυχή για να το κάνεις. Βλέπεις από την μια το μεγαλείο, και από την άλλη τα μικρόψυχα ανθρωπάκια, που λένε ότι μετακομίζουν και δίνουν τον σκύλο τους γιατί δεν χωράει στο καινούριο σπίτι. Η πετάνε τον σκύλο σαν σκουπίδι, όταν τον βαρεθούν τα παιδάκια τους. Η κυρία που γνώρισα, μπορεί να μην έχει σπίτι και πολλά βασικά, αλλά κάτι τέτοιοι άνθρωποι ούτε τα παπούτσια δεν είναι άξιοι να τις γυαλίσουν!!

Το λιγότερο λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα, είναι να εξασφαλίσουμε φιλοξενία για το ζωάκι αυτό, μέχρι να ορθοποδήσει η κυρία και να μπορεί να είναι πάλι μαζί του. Ρώτησα τι άλλο θα βοηθούσε, να βρω από τα μέλη μας σπίτι και για εκείνη καθώς και μια δουλίτσα. Η απάντηση ήταν απόλυτα λογική και μόνο αν είσαι στην θέση της μπορείς να την καταλάβεις.

Η κυρία μου είπε ότι στην ψυχολογική κατάσταση που είναι, δεν μπορεί να μείνει μόνη σε σπίτι, ούτε και να εργαστεί. Πρέπει να γίνει καλά μέσα της. Πράγμα που το κατάλαβα απόλυτα όταν μοιράστηκε μαζί μου την ιστορία της και το πως έφτασε εδω. Θέλει πολύ μεγάλα …. για να μπορέσεις να καταλάβεις και να δεχτείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια ψυχολογική για να μπορέσεις να συνεχίσεις την ζωή σου!

Υποσχέθηκα ότι θα κάνω ότι μπορώ, να την βοηθήσω σε ότι χρειάζεται. Κάνω έκκληση λοιπόν σε όλους σας:

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙς ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6976343708 (Παναγιώτης)

Ελπίζω να δείξετε την ευαισθησία που αξίζει το θέμα και να κάνετε κι εσείς την προσπάθειά σας να βοηθήσουμε έναν πραγματικά αξιόλογο άνθρωπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Παρακαλώ περιορίστε όσο το δυνατόν τα σχόλιά σας, επί της ουσίας, σχόλια που να βοηθούν την κυρία. Αυτός είναι ο σκοπός του βίντεο και η δική μου επιθυμία. Το βίντεο ανέβηκε για να βοηθήσουμε όλοι έναν συνάνθρωπό μας. Παρακαλώ σεβαστείτε το.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ!
Το τηλέφωνο μου παρακαλώ ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε για να μου πείτε για περιστατικά. Σεβαστείτε τον προσωπικό μου χρόνο καθώς και τον σκοπό που το έχω αναρτήσει. Είναι καθαρά και ΜΟΝΟ για να βοηθήσουμε την εν λόγο κυρία! Ξαναλέω, παρακαλώ σεβαστείτε το.

Δεν αναφέρω το όνομα και δεν δείχνω το πρόσωπο της κυρίας, όχι για νομικούς λόγους και προσωπικά δεδομένα, αλλά από διακριτικότητα και σεβασμό.

SHARE
MORE iPEOPLE